кажете от коя/и сте доволни или не, че направо се шашнах като написах в Гугъл "вертикални щори".
Също така ще съм благодарен ако някой даде отзиви попринцип за този тип щори, тъй като ми предстои да слагам....

Stivi написа:Ами всичко /тоест цената/ зависи от материала на лентите/изключваме някой футуристични модели/ а иначе всички се правят по един и същи начин,в поставянето няма нищо сложно така че не е толкова фатално коя фирма ще избереш просто мини през няколко и искай оферта за определен размер прозорец с по възможност еднакъв плат за лентите и където дадат най-добра цена-там сиИмай пред вид че това не е най-доброто решение за прозорци който се отварят често и за терасни врати които се ползват постоянно,за кухня да не говорим-личен опит
Иначе определено е много по красиво от стандартни хоризонтални!
Ludia написа:.... а иначе какви други алтернативи има ?
Marto_Polo написа:Мога да ти препоръчам да комбинираш два цвята, става много добре. Ние направихме да се редуват два цвята през лист, като може да се направи и 2 листа един цват следващите 2 друг. Мен личо по ми хареса през лист.
Adnan написа:Ludia написа:Теодор написа:http://www.kamax.bg/
Теодоре, и аз май натам се запътих.... имаш ли впечатления ?
От там си поръчах всичките мойте.
Впечатления поръчах казаха чакай 15 дена обадиха ми се след 10 дойдоха монтираха за 10 мин. всичко и всеки по живо по здраво.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 20 госта