Телата на две сестри тийнейджърки открити край Пещера
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Жалко за момичетата, толкова млади, в разцвета на живота си.....
За този, който го е направил, смъртта ще е най-доброто.. което може да му се случи.... Не искам да казвам какво бих направил аз самия ако го хвана... 

Последна промяна от Spectre™ на Сря 01 фев 2006 21:23, променено общо 1 път.
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- svetlio-vr6
- Автомобил:
- Двигател:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами нормално е да е имало, все пак са си тръгнали от заведение. Не виждам нищо странно.
А колкото за престъпника - аз съм 99.9% убеден, че ще го открият. Нашата полиция и разследване не са толкова зле, даже са много добри, само че се правят понякога на ударени (знаете защо
)
Въпроса е след като го хванат дали и на колко ще го осъдят. Интересно ми е и на колко ще осъдят тва извергче, дето заколи съученика си. Ако бях на баща му щеше да ме е срам да си покажа носа, пък камо ли да разправям, че е невинен, при положение, че са открили части от разфасованото тяло във фризера му...
За съжаление родителите му имат доста пари, така че ще видим какъв ще е резултата - ПАРИ vs. ПРАВОСЪДИЕ.
А колкото за престъпника - аз съм 99.9% убеден, че ще го открият. Нашата полиция и разследване не са толкова зле, даже са много добри, само че се правят понякога на ударени (знаете защо

Въпроса е след като го хванат дали и на колко ще го осъдят. Интересно ми е и на колко ще осъдят тва извергче, дето заколи съученика си. Ако бях на баща му щеше да ме е срам да си покажа носа, пък камо ли да разправям, че е невинен, при положение, че са открили части от разфасованото тяло във фризера му...

За съжаление родителите му имат доста пари, така че ще видим какъв ще е резултата - ПАРИ vs. ПРАВОСЪДИЕ.
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имало задържани за убийството на двете сестри от Пазарджик
Полицията не е потвърдила официално информацията
02.02.2006
По непотвърдени данни вече има задържани за убийството на двете сестри Росица и Кристина Белнейски от Пазарджик.
Полицията не е потвърдила официално информацията, но се очаква това да стане в ранния следобед.
Оперативно-следствената работа по разкриване на жестокото двойно убийство е продължила цяла нощ. Проверяват се всички версии и сигнали.
Разпитани са над 50 сводника, съученици и близки на убитите.
Обстойно е анализиран и запис от видеокамери, монтирани в заведение "Булид", където момичетата в петък вечерта последно са били забелязани.
Очертава се версията, че в същото заведение по това време са били и убийците, съобщи БНР.
Тройната съдебно-медицинска експертиза установи, че и
двете сестри са били девствени до трагичния случай.
В разследването, освен криминалисти от Пазарджик са се включили и техни колеги от Пловдив и София.
Случаят се докладва лично на ръководството на Министерството на вътрешните работи.
Момичетата са били убити по особено жесток начин - пребити са с камъни.
Росица и Кристина са от различни бащи. Майка им Фани обаче се събрала с бащата на Кристина още когато Росица била на три месеца и двете никога не са били делени, разказва изданието.
Сестрите ще бъдат положени в общ гроб в кв. "Главиница".
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ACCELERATOR написа:Интересно ми е и на колко ще осъдят тва извергче, дето заколи съученика си. Ако бях на баща му щеше да ме е срам да си покажа носа, пък камо ли да разправям, че е невинен, при положение, че са открили части от разфасованото тяло във фризера му...![]()
11 години засега

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Spectre написа:...Без да ми мигне окото, и да ми трепне сърцето бих ги усмъртил... САМ
И ставаш като него!!! Убийството си е убийство. Независимо какво е. После неговия брат, без да му мигне окото ще убие теб и т.н и т.н. От друга страна смъртното наказание, ще е далавера за него. По-добре да лежи до живот и да го шлякат всеки ден у панделата
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Стиви Джи написа:А за това кво ще кажетеДепутатът педофил остава недосегаем
Никой не може да пипне с пръст депутата педофил Владимир Кузов от "Атака". Конституцията разрешава да се иска сваляне на имунитет само за тежки престъпления, за които наказанието е над 5 г. затвор, каза новият обвинител №1 Борис Велчев за "Стандарт". Кузов се разследва за сексуални действия с момче под 14 г. Наказанието при доказана вина е от 2 до 5 г.
"24 часа" разказва история от Подуяне, мястото, където се намира любов без пари. Репортажът е за тримата от делото на депутата Кузов, които са примамвали ромчета с 2 лева, сандвич и кока кола.
Владимир Кузов вземал вана за двама в кюстендилската баня - това е водещата тема за "Монитор", който продължава да развива темата за гей-педофилството на депутата, влязъл в парламента с листата на "Атака".
Сидеров преброи гейовете ? под това заглавие на челно място в "Труд" се описва как водачът на "Атака" е обявил, че ще прави списък на хомосексуалистите в Народното събрание. Поименно изброил Асен Агов, Филип Димитров и Атанас Папаризов. Двамата десни депутати приели спокойно и с усмивка твърденията на Сидеров, Папаризов не бил открит за коментар.
"Сидеров готви закон против гейовете", пише и в "Новинар". Вестникът допълва, че 67 организации и личности от обществената коалиция "Граждани срещу омразата", съдят водача на "Атака", който пред медиите е поискал "смърт за депутата Кузов и инкриминиране на хомосексуализма".
В интервю "Новинар" депутатът от "Атака" Минчо Христов отрича да е близък с Кузов и казва, че "това са инсинуации на Сидеров".
Без думи

Върни се в “ОФФ-Топик - други”