Телата на две сестри тийнейджърки открити край Пещера

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 01 фев 2006 17:15

амиииии не знам..... :oops: отчита се степента на обществена опасност

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Сря 01 фев 2006 17:17

Баму мааму. Чета кво си написал и не мога да повярвам.

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Сря 01 фев 2006 19:21

Жалко за момичетата, толкова млади, в разцвета на живота си..... :cry: За този, който го е направил, смъртта ще е най-доброто.. което може да му се случи.... Не искам да казвам какво бих направил аз самия ако го хвана... :x

Последна промяна от Spectre™ на Сря 01 фев 2006 21:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Golf 3 1.8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf 3 1.8 » Сря 01 фев 2006 21:21

Абсолютно съм "за" за смъртна присъда за такива.В затвора ако ще и до живот те си свикват и не им пука, ти ако можеш да изнасилиш 2 момичета и да ги убиеш след това не мисля че доживотна присъда би те притеснила особено.........СМЪРТ това е!!!!

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Сря 01 фев 2006 21:41

"и всекиму според делата му" - дори да не го открият той ще си плати, въпрос на време е ... нищо на този свят не остава неплатено!

Потребителски аватар
svetlio-vr6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот svetlio-vr6 » Сря 01 фев 2006 22:38

по новините повториха сто пати имало ли е алкохол в кравта на момичетата и да е имало има ли значение,ако е имало да не би това да оправдае тези изверги..........;смърт за боклуците ако ги хванат.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Чет 02 фев 2006 10:52

Ами нормално е да е имало, все пак са си тръгнали от заведение. Не виждам нищо странно.
А колкото за престъпника - аз съм 99.9% убеден, че ще го открият. Нашата полиция и разследване не са толкова зле, даже са много добри, само че се правят понякога на ударени (знаете защо ;-))
Въпроса е след като го хванат дали и на колко ще го осъдят. Интересно ми е и на колко ще осъдят тва извергче, дето заколи съученика си. Ако бях на баща му щеше да ме е срам да си покажа носа, пък камо ли да разправям, че е невинен, при положение, че са открили части от разфасованото тяло във фризера му... :roll:
За съжаление родителите му имат доста пари, така че ще видим какъв ще е резултата - ПАРИ vs. ПРАВОСЪДИЕ.

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Чет 02 фев 2006 11:59

Имало задържани за убийството на двете сестри от Пазарджик

Полицията не е потвърдила официално информацията
02.02.2006

По непотвърдени данни вече има задържани за убийството на двете сестри Росица и Кристина Белнейски от Пазарджик.

Полицията не е потвърдила официално информацията, но се очаква това да стане в ранния следобед.

Оперативно-следствената работа по разкриване на жестокото двойно убийство е продължила цяла нощ. Проверяват се всички версии и сигнали.

Разпитани са над 50 сводника, съученици и близки на убитите.

Обстойно е анализиран и запис от видеокамери, монтирани в заведение "Булид", където момичетата в петък вечерта последно са били забелязани.

Очертава се версията, че в същото заведение по това време са били и убийците, съобщи БНР.

Тройната съдебно-медицинска експертиза установи, че и

двете сестри са били девствени до трагичния случай.

В разследването, освен криминалисти от Пазарджик са се включили и техни колеги от Пловдив и София.

Случаят се докладва лично на ръководството на Министерството на вътрешните работи.

Момичетата са били убити по особено жесток начин - пребити са с камъни.

Росица и Кристина са от различни бащи. Майка им Фани обаче се събрала с бащата на Кристина още когато Росица била на три месеца и двете никога не са били делени, разказва изданието.

Сестрите ще бъдат положени в общ гроб в кв. "Главиница".

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Чет 02 фев 2006 12:04

ACCELERATOR написа:Интересно ми е и на колко ще осъдят тва извергче, дето заколи съученика си. Ако бях на баща му щеше да ме е срам да си покажа носа, пък камо ли да разправям, че е невинен, при положение, че са открили части от разфасованото тяло във фризера му... :roll:
За съжаление родителите му имат доста пари, така че ще видим какъв ще е резултата - ПАРИ vs. ПРАВОСЪДИЕ.

11 години засега :roll:

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Чет 02 фев 2006 12:10

Най-лошото е, че сме безсилни пред тези изродщини и не знаем кога и от къде ще дойдат.... :evil: :evil: Но ако наистина този там горе вижда всичко, ще знае какво да направи с тях.... Всичко ще им се върне на тия мръсни :censored: нещастници. Без да ми мигне окото, и да ми трепне сърцето бих ги усмъртил... САМ :evil:

Raptor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Raptor » Чет 02 фев 2006 12:29

За съжаление такава е реалноста в нашата мила родина няма закони и всеки си прави квото изка де...му.Дано да го /я/ хванат и наистина накажат както трябва!

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 02 фев 2006 12:33

Spectre написа:...Без да ми мигне окото, и да ми трепне сърцето бих ги усмъртил... САМ :evil:

И ставаш като него!!! Убийството си е убийство. Независимо какво е. После неговия брат, без да му мигне окото ще убие теб и т.н и т.н. От друга страна смъртното наказание, ще е далавера за него. По-добре да лежи до живот и да го шлякат всеки ден у панделата

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Чет 02 фев 2006 12:36

Прав си скуба. Аз съм чувал, че тия със сексуалните престъпления, особено срещу малолетни са много вървежни в пандела. Ще му (им) се иска верно смъртна присъда.

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Чет 02 фев 2006 12:53

Стиви Джи написа:А за това кво ще кажете
Депутатът педофил остава недосегаем
Никой не може да пипне с пръст депутата педофил Владимир Кузов от "Атака". Конституцията разрешава да се иска сваляне на имунитет само за тежки престъпления, за които наказанието е над 5 г. затвор, каза новият обвинител №1 Борис Велчев за "Стандарт". Кузов се разследва за сексуални действия с момче под 14 г. Наказанието при доказана вина е от 2 до 5 г.

"24 часа" разказва история от Подуяне, мястото, където се намира любов без пари. Репортажът е за тримата от делото на депутата Кузов, които са примамвали ромчета с 2 лева, сандвич и кока кола.

Владимир Кузов вземал вана за двама в кюстендилската баня - това е водещата тема за "Монитор", който продължава да развива темата за гей-педофилството на депутата, влязъл в парламента с листата на "Атака".

Сидеров преброи гейовете ? под това заглавие на челно място в "Труд" се описва как водачът на "Атака" е обявил, че ще прави списък на хомосексуалистите в Народното събрание. Поименно изброил Асен Агов, Филип Димитров и Атанас Папаризов. Двамата десни депутати приели спокойно и с усмивка твърденията на Сидеров, Папаризов не бил открит за коментар.

"Сидеров готви закон против гейовете", пише и в "Новинар". Вестникът допълва, че 67 организации и личности от обществената коалиция "Граждани срещу омразата", съдят водача на "Атака", който пред медиите е поискал "смърт за депутата Кузов и инкриминиране на хомосексуализма".

В интервю "Новинар" депутатът от "Атака" Минчо Христов отрича да е близък с Кузов и казва, че "това са инсинуации на Сидеров".

Без думи :?

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Чет 02 фев 2006 15:27

... ами вижте какви хора ни управляват:

http://www.monitor.bg/main/article?sid= ... =1&eid=612

Върни се в “ОФФ-Топик - други”