GolfGtI115 написа:еми оки.то се е жидяло 4е же4е срещи няма да има...извинявам се ако съм те ядосал нещо.чао на вс
Не си ме ядосал с нищо,напротив ,кефя ти се адски че си мераклия да се събираме! Ама баце, 2 птички пролет не праят нал съ сещаш!?

GolfGtI115 написа:еми оки.то се е жидяло 4е же4е срещи няма да има...извинявам се ако съм те ядосал нещо.чао на вс
d.borimirov написа:ами два два, стига да ви е удобно, да се саберем поне заради идеята и да полафим...
до неделя има време но ще е хубаво до петък да се организираме, има колега и от карлово които може да доиде с корадото си така 4е и вие сте поканени...
GolfGtI115 написа:проблема е в часа!!!колегите от казанлък се съгласиха на 2 и пак се събрахме 3-ма човека с отсустващи от техните.нямаха мн добри впечатления от сабиранията в стз така че...днес гледах снимки от форума на онея с дръпнатите очи.ми те се сабират 5-но повече от нас...по 10-12 коли вски път...нямам думи.аз предлагам тази неделя да идем на гости в казанлък при колегите,обешаха да се саберат повечко???какво ще кажете?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта