тампони на Макферсон Голф <-> Пасат ?
- GolfGtI115
- Автомобил:
- Двигател:
тампони на Макферсон Голф <-> Пасат ?
здравеите колеги.може би тази тема е с невидим край но имам един въпрос преди да се набутвам да харча пари.вярно ли е че предните тампони на Макферсон са идентични с тези на Голф???защото моите са за смяна а чета че на пасат са по усилени от тези на голф и вече масово се слагат на голфове???благодаря 

- GolfGtI115
- Автомобил:
- Двигател:
- MobilLife
- Автомобил: Wv golf 5 +
- Двигател:
- Контакти:
Iavor написа:MobilLife написа:Абе за кво питаше че се обърках......
Ако си с Голф - слагаи пасатови....обратното - не!
Не заблуждавай колегата!Стават.
Аз съм с тампони от Голф,усилени.Вече са със втори амортисьори.Един то малкото продукти ,купени от Евро 07,от които съм доволен.
Ами аз като сменях амортесьори за да ми важи гаранцията трябваше да сменя и тампоните в следствие на което започна яко тропане през дупките.... и пак в сервиза..... и се оказа че от магазина са ми дали голфови тампони,които естествено не ми ги смениха

- GolfGtI115
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- GolfGtI115
- Автомобил:
- Двигател:
философи сте тези които го казват.вместо да кажете Ще стане Няма да стане развивате теорий за това какво пише в книгите.да не съм само аз философа???щом съм видял тази идея за размяна на тампони,исках да се уверя от хора които карат ПАСАТ дали ще стане и има ли ефект наистина.но явно няма хора които карат ПАСАТ.благодаря все пак на някои от колегите които ме насочиха за цена на ПАСАТОВИ тампони!!!
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Има хора каращи пасати, но да уцелиш такъв който кара пасат с тампони от голфе е 1 на незнам колко хиляди, но явно си го уцелил щото колегата iavor по нагоре е писал че на пасата е с голфови тампони. Аз карам паса с пасатови тампони и за да ти кажа стават ли трябва да имам един пасатов и един от голф заедно за да ги сравня, но от голф нямам.
Сега остава да пуснеш в голф раздела тема има ли колеги които карат голф с тампони от пасат и ще си сигурен на 100%.
Нема кво да се чудиш и да драпаш по форумите обаче. Сваляш единия тампон и се изнасяш в магазина, там сравняваш и ако са им еднакви размерите взимай които са ти по на сърце. Внимавай обаче какво купуваш, че аз купих един пасатов и като го сложих и пуснах колата от крика той опря в капака, нема такова менте като това!!!
Сега остава да пуснеш в голф раздела тема има ли колеги които карат голф с тампони от пасат и ще си сигурен на 100%.
Нема кво да се чудиш и да драпаш по форумите обаче. Сваляш единия тампон и се изнасяш в магазина, там сравняваш и ако са им еднакви размерите взимай които са ти по на сърце. Внимавай обаче какво купуваш, че аз купих един пасатов и като го сложих и пуснах колата от крика той опря в капака, нема такова менте като това!!!