Губя средно по 500гр. антифриз на ден
- designer1
- Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
- Двигател: CJZC 2015
Трипътник по-точно казано
Значи на много места кадето продават маркучи и водни съединения продават и такива трипътници има малка особенност: размерите са 16/16/20 или равностранен 16/16/16, продават се и алуминиеви , но да ти кажа малко вероятно е да е спукан трипътника. По скоро някоя скоба се е охлабила или още по-зле някой от трите маркуча се е спукал точно под скобата.
Един съвет от мен като гледам как се заформя темата и малко набързо те преценявам но: Отиди в газ сервиз който и да е хората разполагат с маркучи скоби трипътници всякакви ще ти го сменят. Ако не ти се дават пари или си домашен майстор като мен ами последния път 2 часа игра. Източване на антифриза - половината замина на сфалта сваляне на всички маркучи докато стигна до въпросния дето течеше а той се падаше най-долния
и слагане на ново на маркучи трипътници скоби доливане абе 2 часа без никакъв зор.
Ташака е при колите внасяни от Италия, като мойта. Всички маркучи се бяха разсъхнали скобите охлабени абе немам думи. Там ги карат само на вода според мен та се видях в голямо приключение

Един съвет от мен като гледам как се заформя темата и малко набързо те преценявам но: Отиди в газ сервиз който и да е хората разполагат с маркучи скоби трипътници всякакви ще ти го сменят. Ако не ти се дават пари или си домашен майстор като мен ами последния път 2 часа игра. Източване на антифриза - половината замина на сфалта сваляне на всички маркучи докато стигна до въпросния дето течеше а той се падаше най-долния

Ташака е при колите внасяни от Италия, като мойта. Всички маркучи се бяха разсъхнали скобите охлабени абе немам думи. Там ги карат само на вода според мен та се видях в голямо приключение

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”