От същата тема :
mr_bush написа:По-добре си запиши на един диск яко свистене от Blow-Off и от турбо и си сложи една пищялка на предната броня и яко нагазваш волюмето![]()
mr_bush написа:По-добре си запиши на един диск яко свистене от Blow-Off и от турбо и си сложи една пищялка на предната броня и яко нагазваш волюмето![]()
Vizor написа:ХАХАХ и аз нещо подобно
вратата беше точно до леглото и аз съм с гръб към нея .. и тамън съм си свършил работата и съм си я прегърнал и както я гледам да ме гледа право в очите изведнъж виждам погледа и леко как се измества настрани гледайки празно
гледах я гледах я накрая я питах аджеба ко стана
и тя .. ами.. майка ти тамън влезе.. махна ми и излезе
Adnan написа: Визора и лудия :
Много ми е интерестно сега жените ви като ги четат хубавките ви истории как ще се оправдаете![]()
Vizor написа:тя вече не иска да ме вижда защото баща и ме хвана със сестра итака че не се притеснявай за мене
vanko_VW написа:айде и аз да разкажа малко,случката е от преди 5-6г. прятелката вика аре да ходиме на полигона да ме учиш да карам и аз съгласен,отиваме тама и се почва едно обясняване,тоя педал е за тва оня за онова и ......... след извесно време и омразна и вика къде да спира и аз,дай тук на зад,да ама докато си говорех по телефона и не гледам кво прай,а наща си враща яко и хоп в шанеца,слизам аз от пасата то лошо ми стана,по коремче горкиа и предните тракула във въздуха![]()
![]()
ми сега как ша го изкарам,викам ще звана не едни да дойдат да го извадим от шанеца,да ама момата вика,нема да званиш на никой щото ме е срам
![]()
![]()
,разбрах ме се с френда да дойде,но след около час и си викам,дай за това време да се порадваме,да ама ние се увлякохме в радването и не гледаме колко е часа,а боклуците(мойте прятели) влезли на полигона с угасени светлини и спрели на 30м. от нас и аз не съм ги чул понеже оная ревеше като "Малорадска биволица" и единя чука по джама и вика "Удри уйно,уке е у Либия", а булката се забърка кво да прави
и кой виновен,аз щото съм ги викнал и после 2-седмици лъскам
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 43 госта