Как да се отървем от ПТП ????..

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
crazzyboy
Автомобил:
Двигател:

Как да се отървем от ПТП ????..

Мнениеот crazzyboy » Пет 07 ное 2008 22:48

Не го разбирайте буквално потърпевшият съм аз. Бях паркирал колата си на паркинг до президентството и като се върнах видях, че лявото ми огледало виси на кабелите си. Човекът до мен го беше ударил с колата си. Как разбрах ли по колата му имаше боя от огледалото му, а и попитах жената от паркинги и гаражи която е видяла какво става. Викам си сега го сгащих да ама не. Идва нашия и аз културно му казвам, че ме е ударил той отрича и казва "Викай си КАТ като смяташ така, ще изчакам". Дойде кат а пък нашия казва че е огънал огледалото с ръка за да мине между колите, а боята била от гаража му. Катажията като чу каза "О това не е за нас това е за полицията, това е вандалска постъпка приятен ден" :lol: и си замина. Колеги според вас какво трябваше да направя лошия се измъкна.

Моля дайте съвет
Имам данните на човека дето ме удари :twisted:

Потребителски аватар
Plehi
Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
Двигател:

Мнениеот Plehi » Пет 07 ное 2008 22:52

Можеше да направиш най-лесното :076: поне да не те е яд иначе за огледало едва ли ще ти обърнат много внимание :roll:

Потребителски аватар
crazzyboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот crazzyboy » Пет 07 ное 2008 22:59

Чупят ми го за 4 път тази година, а сега трябваше да я карам за снимка в Армеец, но може да те послушам той се измъкна ще се измъкна и аз :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пет 07 ное 2008 23:08

Аз имах подобен случай. Една стара С класа ми удари задната врата с неината. Не бях аз свидетел а едни приятели. Като дойде човека набързо си наплюнчи пръста и изтри квото имаше от боята и каза "Екстра си нищо ти няма" и се качи в колата си и замина. Каза ми ако искам да му запиша данните и да се обаждам в КАТ .. реших че няма нужда да си троша нервите с катаджии и си продължих така ;) Да не ти пука .. в булгаристан е така :)

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пет 07 ное 2008 23:14

В такъв случай колега защо не се направи и ти на чукнат пред ченгето и не каза "Оооо... не е от гаража! Видях го как го строши от кафето/магазина/офиса отсреща!" ;)

Потребителски аватар
crazzyboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот crazzyboy » Пет 07 ное 2008 23:24

Колега бяхме двама с едо приятелче опитахме какво ли не даже изискахме записите от камерите на паркинга ама на, катаджията не ще да чуе да не забравяме че призовах и жената която събираше таксите за паркинга тя каза "Видях как го ударихте и алармата се включи а от нея и останалите около нея" Ама ченгето НЕ та Не. :roll:

Потребителски аватар
jijibs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jijibs » Съб 08 ное 2008 0:18

а ако в такава ситуация се обадим на мобилна група от компанията към която имаме автокаско? аз май така бих направил при подобна ситуация. как смятате?

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Re: Как да се отървем от ПТП ????..

Мнениеот musura » Съб 08 ное 2008 0:22

crazzyboy написа:Колеги според вас какво трябваше да направя лошия се измъкна.

Моля дайте съвет
Имам данните на човека дето ме удари :twisted:

Ако нямаш каско, си направи :idea: До кога ще си тровим живота за дребни простотии от рода на огледало или броня?

Като напише някой "удариха ми огледалото" и все едно са изнасилили жена му или приятелката му... Това са само някакви пластмаси...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”