Проблем с оборотите на polo 1000 !!!
Оборотите падат и се вдигат при свободен ход, някой може ли да ми каже това проблем от дроселовата клапа ли е?
махнах малко удивителни в заглавието
прочети правилата
mod edit: batmilko
Проблем с оборотите на polo 1000 !
-
uskoritel
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с оборотите на polo 1000 !!!
имах такьв проблем оказа се че е стьпковото моторче качи е на елкон докато е рано
-
jabeto
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги искам да попитам информативно, колко струва прословутото стъпково моторче, за поло аер 1000 за да съм подготвен,че катогледам какво става с колегите 
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе май тук е мястото да кажа. Хубаво, има графитени писти, които се изтривали, ама четката която се движи по тях не се движи като на принципа на грамофонната плоча, а като гребен следва браздите и ги дълбае повече, като не заличава върховете между тях. Затова много колеги, вкл. и аз сменихме клапите /при нас са едно цяло със стъпновото моторче/, но на много малък процент проблемът се оказа оттам. А и да ви кажа още веднаж че съм виждал клапа с 3мм мръсотия по ръба и колата си работеше без да мени оборотите. Съветвам ви да престанете да си давате парите за тоя що клати гората. Една клапа е читава, когато на диагностика-адаптация премине /с жужене, ако не можеш да я наблюдаваш/през всички положения без промяна на звука и "изтърване", или просто отказва да се адаптира /тогава вече се кисне това което може в силен разтворител /като корисилин напр./ за 24 часа, разглабя се докъдето може стъпковото моторче и добре се почиства. А графитените пътечки според мене може да издържат и до 1млн. км. Айде със здраве и умната!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”