Искам да знам колко струва услугата и мога ли аз да си намеря и сам да си го направя.
Благодаря предварително.

mars написа:Имам един въпрос относно подмяната на чипа на борд компютъра. Само от него се вдигат конете с 30.
Искам да знам колко струва услугата и мога ли аз да си намеря и сам да си го направя.
Благодаря предварително.
mars написа:..... Искам да знам колко струва услугата и мога ли аз да си намеря и сам да си го направя
gas написа:mars написа:Имам един въпрос относно подмяната на чипа на борд компютъра. Само от него се вдигат конете с 30.
Благодаря предварително.
от тоя чип не очаквай повече от 8-10% повишаване на мощноста,а ще е добре и филтър да сложиш
Vi-MAX написа:gas написа:mars написа:Имам един въпрос относно подмяната на чипа на борд компютъра. Само от него се вдигат конете с 30.
Благодаря предварително.
от тоя чип не очаквай повече от 8-10% повишаване на мощноста,а ще е добре и филтър да сложиш
по-точно е да се каже 20-25% повече мощност и Нм... 8-10 е за атмосферен мотор , а това е ТДИ.... И щом е 2002 то е и Помпа-Дюза та подобренията са доста реални...
Да го направиш сам едва и ще успееш - първо няма да намериш такъв чип никъде по магазините , второ ти трябва качествен софтуер , който да запишеш на чипа...
Ако все пак решиш да го правиш , мога да ти предложа тази услуга . Прави се през ОБД буксата - без сваляне на компютри, без запояване. За повече на лични
gas написа:mars написа:Имам един въпрос относно подмяната на чипа на борд компютъра. Само от него се вдигат конете с 30.
Благодаря предварително.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта