същото като по-горе
по-малко натоварва очите
и колко място просто пести не е истина
tft монитор
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
по-малко натоварва очите
Абе зависи - в офиста съм с 19" TFT бесен китаец, да си кажа честно, предпочитам си стария 17" DELL - по-малко ме боляха очите. Пък и читаво TFT 19" под 1000 кинта не видях (обикаляхме известно време с един приятел), харесаха ми два монитора: Viewsonic VG910 (ако не бъркам модела) и EIZO 1910 (май беше този модел). Останалите до тях просто бяха смешни.
и колко място просто пести не е истина
100% вярно...
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Във поста на младвампир ТДИ-има препратка към сайт,та този пич дето е изровил цялата тая информация и е претърсил повечето магазини,препоръчва няколко монитора-единия от тях е като моя Самсунг Синк Мастър 710 N bowdown
Макар,че сега Сони са дръпнали на Шарп лъжичката от устата и са №1!Самсунг е №1 по отношение цена/качество!А и в Техномаркет онзи ден не видях преоценено LCD Самсунг заради изгорели пиксели- Филипс и Нек обаче имаше 

- biol
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.prad.de/en/monitore/monitore.html
горещо ви препоръчвам този саит преди покупката
има много ревюта и точни характеристики
и недеите гледаите време за реакция
много от производителите се изхитриха и пишат разни милисекунди ама за преход от един нюанс на сивто до съседния
горещо ви препоръчвам този саит преди покупката
има много ревюта и точни характеристики
и недеите гледаите време за реакция
много от производителите се изхитриха и пишат разни милисекунди ама за преход от един нюанс на сивто до съседния
ТФТ
Още един глас за Самсунг Синк Мастър 710
За Сони (добри телевизори правеха на времето) 17" много ядове да смяня един с изгоряли пиксели а в къщи сонито за 3 гдини има вече 1 изгорял пиксел червеничък на бял фон (може да са не само червени или по скоро изглежда различно на различен фон)
Иначе много доволен от LG 1750SQ - 8 мс... (а по принцип съм много предубеден с лошо към тая марка) ама счупи ли се и сервиза ако е в МОСТ.... малииииииии
За Сони (добри телевизори правеха на времето) 17" много ядове да смяня един с изгоряли пиксели а в къщи сонито за 3 гдини има вече 1 изгорял пиксел червеничък на бял фон (може да са не само червени или по скоро изглежда различно на различен фон)
Иначе много доволен от LG 1750SQ - 8 мс... (а по принцип съм много предубеден с лошо към тая марка) ама счупи ли се и сервиза ако е в МОСТ.... малииииииии
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Аз си купих един "бесен китаец" за в къщи и трябва да кажа че съм много доволен.... Модела е CTX X902...мисля....Колкото и да се опитвам да му намеря забележки засега не мога.... Макар че зависи кой колко е претенциозен.......на мен пример ми е достатчно ТФТ то да е приличен монитор....не искам свирки да ми прави.......
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”