газов инжекцион Bardolini помощ
- Punisher-GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
газов инжекцион Bardolini помощ
колеги помагайте,имам газов инженкцион Бардолини и си купих кабелче днес само че не мога да свържа компа ми с тоя на колата,слагах програмата BSM но не ще да става,някой има ли си на представа от тоя сорт газов инжекцион
- yoyoyovo
- Автомобил: VW Golf Rallye
- Двигател: 1H
- Контакти:
Re: газов инжекцион Bardolini помощ
Punisher-GTI написа:колеги помагайте,имам газов инженкцион Бардолини и си купих кабелче днес само че не мога да свържа компа ми с тоя на колата,слагах програмата BSM но не ще да става,някой има ли си на представа от тоя сорт газов инжекцион
Инсталира ли си драиверите?Ако не си ги исталираи и има ъпдеити на диска ако го имаш де.След като си направил всичко това трябва да свържеш кабела към компа и да стартираш BSMexe. и като ти отвори прозореца трябва трябва да ти излезе инвалид ком порт натискаш ок и отиваш в настройки и там си избираш валиден такъв и като си се вързал към компа на газовата трябва да осъществиш комуникация след като си запалил колата естествено или поне си дал на контакт.Ако не можеш да се справиш 0888855772 Йово.
- Punisher-GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колата е голф 3 16в. газовата уредва ми излезна към 700 лева с всичко даже и кабела за софтуера,сам я слагах уредбата само че не знаех как да я наглася ходих при едно момче да я настройва обаче не можа нещо, кабела ми е DCU 11 сложил съм му драйвери но не знам дали стават сложил съм и dotnetfx.exe програмката и съм сложил BSM_LPG.exe версия 5.2 ,като свържа кабела към компа и като стартирам програмата BSM_LPG нищо не става ,ако някои се е занимавал знае че трябва да се отчитат разни коефиценти обороти и температури,единственото което работи на програмата е прехвърлянето от бензин на газ и обратно поне това е видимото може и други работи да работят,но както и да е преди колата ми поне работеше на газ сега ептен съм я прецакал не може даже и да обарне на газ ,някои има ли софтуера за тоя газов инжекцион че ми писна вече,пък на бензин не е търпимо много си прегаря ще съм благодарен на всеки които помогне 10х.
- croko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а относно кабела...
та за кабела , откъде се сдоби с него? А и на каква цена ?
Ще съм благодарен да споделиш малко инфо:)

Ще съм благодарен да споделиш малко инфо:)

- Punisher-GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
кабела съм го купил от един магазин в Велико Търново струваше 65 лева много ми се видяха но нямаше как,снощи колегата The_Machine ми прати софтуера но не сам пробвал какво ще стане че аз в момента съм в Пловдив а колата ми е в Търново като се прибера ще видя какво ще стане дано тоя път да е както трябва :)
- Punisher-GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
проблема е решен,а той беше че брат ми сложил някакъв ъпдеит на windowsa за SP3 и от там цялата каша,сега всичко е както трябва понастой го малко ама някои ако има някакви готови настройки за голф 3 2000 16в. ще сам му много благодарен,благодаря много и на The_Machine че ми оказа съдействие евала на такива хора :)
Върни се в “Автогазови уредби”