Хидравличните повдигачи ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хидравличните повдигачи ?
Здравейте:)преди да ми се скарате-из4етох всичко за тях.......Но проблема ми остава-като купих колата-тракаха яко-смених ги с нови-130лв.Поутихна малко но има едно ситно цъкане и с докторска слушалка изследвах и се 4ува от тях.Ходих при майстори-един ми вика-износени ти са леглата дето лягат повдигачите на главата-смени си главата-друг вика те се разглабят и се чистят.Ходих да ми мерат налягането на маслото и в галавата и над вилтъра(масления)-наред сие-смених си и двта датчика за масло-лампата не ми свети.Един кмошия си купи Джета-88г същия мотор-РФ-тая кола като я 4ух направо ми се доплака-супер безшумна-грам тракане няма-слагах и добавки-същата работа.Пробвах с масла-Кастрол10В40Синтетика,15В40,15в50-Арал 15в40-разлика няма никаква-кажете какво да правя че направо не ми се кара колата-и най ме доядя като един ми каза много тихо дизел4е има6.
no-no

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
значи,когато мериха налягането на маслото при масления филтър беше 6атм-а когато мериха на галавата отидох за кафе,а ма баща ми беше с мене и остана при майсторите и като се върнах каза 4е било нормално-това действие става в ХЕЕД91-във времето каоато ходех там,колегата "assko" аско не мога да го разбера-когато вадя повдигачите-там всичко е в масло и с ръка не мога да ги извадя-вадя ги с парцал и клещи-като се опитвам да ги клатя настрани не мърдат грам.Сега четох в някаква книга за пассат 4е се обезвъздушавали ама как неразбрах.Значи омаслява ми малко от гарнитурата на главата зад ангренажния капак но не те4е(всмисъл капки неправи).Та възможно ли е някоя от магистралите в главата да е запушена-как да разбера?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
xm
смени ли гумичките ????
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Стига бе човек много се вталясваш....
Чак пък като дизел...!!
Като форсираш престава ли да се чува почукването?
колко толкоз е зле..
вземи се метни до Ваското1 някой ден, да и "тегли" едно ухо, ако не чуе нещо ненормално, отиваш в раздел продава и си купуваш една яка музика и проблема престава даа съществува
Чак пък като дизел...!!
Като форсираш престава ли да се чува почукването?
колко толкоз е зле..
вземи се метни до Ваското1 някой ден, да и "тегли" едно ухо, ако не чуе нещо ненормално, отиваш в раздел продава и си купуваш една яка музика и проблема престава даа съществува

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мен тези хидравлични повдигачите които си купил нищо, че си дал 130 лева са май май......менте
Преди година смених моите с испански AJUSA(кат. №85000500)
Фирмен сайт: http://www.ajusa.es/
Това е руският му аналог: http://ajusa-rus.ru
Това е PDF с каталожни номера на всички видове хидравлични повдигачи които произвеждат.
От както ги смених никакви проблеми

Преди година смених моите с испански AJUSA(кат. №85000500)
Фирмен сайт: http://www.ajusa.es/
Това е руският му аналог: http://ajusa-rus.ru
Това е PDF с каталожни номера на всички видове хидравлични повдигачи които произвеждат.
От както ги смених никакви проблеми

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”