mod edit: vasstop
За стъклата на голф 4
- venci_wrc
- Автомобил:
- Двигател:
За стъклата на голф 4
Абе пичове откачиха ми се предните две стъкла от релсите на машинките на голфа .Релсата са връща а стъклото несе мърда и после от един път пада.Как да ги закрепя здраво да не се откачват
ще чакам решение на въпроса
благодаря предварително
- chain
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега не се притесняваи това се оправя за 10-20мин
просто трябва да си отвориш вратата и да затегнеш болта които държи самия прозорец за машинката. и си готов.
става сас евреиски звези мисля за вратата беше 20, а за самия държач 30
и кръстата отверка за 3 бол4ета - 1 за пищялката и 2 за дръжката на самата врата.
просто трябва да си отвориш вратата и да затегнеш болта които държи самия прозорец за машинката. и си готов.
става сас евреиски звези мисля за вратата беше 20, а за самия държач 30
и кръстата отверка за 3 бол4ета - 1 за пищялката и 2 за дръжката на самата врата.
-
louk
- Автомобил:
- Двигател:
към колегата chefito миналата седмица и аз бях на твоя хал както си карам на отворен прозорец и минах през някаква дупка и хоп прозореца на земята.пребрах се и свалих кората на вратата/шоф./ като първо махнах управлението на ел. стъклата, след това има няколко болтчета отвих и тях и остават само няколко щипки и кората е долу.след това свалих и патрона на вратата/понеже при мен се налагаше/ -махаш едно пласмасово капаче,което стои отстрани на вратата, развиваш един болт/еврейски/ и той освобождава скобата,която държи патрона и след това дърпаш смело/при мен трябваше повече сила/.след като свалих патрона трябва да се откачи и стоманеното въженце,което дърпа бравата/когато отваряш вратат от вън/.сега вече след като си свалил патрона и откачил въжето отвиваш болтовете тези които държат металната кора вътре във вратата/тази на която се намират говорителят и самият механизъм,които държи стъклото/ тя излиза заедно с бравата.поне при мен се бяха счупили две пласмаси/тези които вървят в металните водачи и вдигат стъклото/.аз отидох в бош сервиз и си ги взех по 5 лв. бяха и отново по обратния ред сглобих всичко и сега е ок. вече много приятели се оплакват от тези стъклоповдигачи сигурно това е едно от слабите места на голф 4.не е никак трудно трябва само малко повече
търпение и проблема е решен.
търпение и проблема е решен.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, ГОЛЯМО БЛАГОДАРСКО!
1. Това, което го обясняваш го направих при пълна тъмница, цопнал в една локва, за около 10 мин.
2. Трябва ми снимков мануал, за да се подготвя за смяна на щипките или жилата.
КОЛЕГИ, някой да ми заеме ключ за отвиване на бравите, че са хванати с някакви мноооогоооо ЕВРЕЙСКИ звезди...
1. Това, което го обясняваш го направих при пълна тъмница, цопнал в една локва, за около 10 мин.
2. Трябва ми снимков мануал, за да се подготвя за смяна на щипките или жилата.
КОЛЕГИ, някой да ми заеме ключ за отвиване на бравите, че са хванати с някакви мноооогоооо ЕВРЕЙСКИ звезди...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”