смених си антифриза, забравих си капачката на казанчето изкипя върху алармата и сега не работи б*х му м*м*т*
mod edit: vaskoto1

Нещастие-съсипах си алармата...
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Тъпа работа, кофти определено.... На мене преди със сеат-а ми беше задържал термостат и аз от бързане да видя кво става отварям капачката на разширителния съд, без малко да остана без очи..... Хубаво, че запазих самообладание и мойта бившата има акъл в главата и бързи реакции и извади вода от багажника.
ЗАТОВА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ УБЕЖДАВАМ - аз мога да си оправя много неща сам по колата, както и предполагам повечето от нас, НО ХОДЕТЕ ПО СЕРВИЗИ. В случай като твоя, колега, капачката, ако беше забравена онея щяха да ти оправят алармата..... Главоболията и разправиите не ги броя в случая като фактор
ЗАТОВА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ УБЕЖДАВАМ - аз мога да си оправя много неща сам по колата, както и предполагам повечето от нас, НО ХОДЕТЕ ПО СЕРВИЗИ. В случай като твоя, колега, капачката, ако беше забравена онея щяха да ти оправят алармата..... Главоболията и разправиите не ги броя в случая като фактор

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”