Премигва Лампичката на маслото?
- ivsnara
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: Дизел
Премигва Лампичката на маслото?
Здравейте колеги имам голфче 1.9 чист дизел та преди да го запаля изчаквам подгряването на свещите и паля и в момента в които сам запалил 2 или 3 пати премигва лампичката за маслото??? Дали е нещо нормално някои имали си на представа

- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
ivsnara написа:Значи трябва да отида да ми замерят налягането на маслото нали... Знам че е смешно но не съм много компетентен и се извинявам за което
....
Да колега, принципно датчика за налягане на маслото угасва на 1.8atn.
handycam написа:с какво масло си?ако си с 15W40, на другата смяна пробвай с 10W40.
Прав е колегата двигателите на VW ги дават да се карат с 10W40 поне тези до 98г.
moqta lampa svetva i zumera sviri kato q podgonq i sled tova namalq no ostana na skorost i tq zapo4va kato q izforsiram spira ...........kazaha mi 4e bilo ot dat4icite smeniha mi gi s takiva za po nisko nalqgane no te se skapaha......pitam razni maistori i vseki kazva razli4no edin vika lageri kolqnov val drug pompa treti neznam kakvo si.....i az neznam na koi da vqrvam kvo i e taka stana ve4e 3 godini q karam..
mod edit: brabus
Писането на кирилица и на български език е задължително!!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст.
mod edit: brabus
Писането на кирилица и на български език е задължително!!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
tisho79 написа:moqta lampa svetva i zumera sviri kato q podgonq i sled tova namalq no ostana na skorost i tq zapo4va kato q izforsiram spira ...........kazaha mi 4e bilo ot dat4icite smeniha mi gi s takiva za po nisko nalqgane no te se skapaha......pitam razni maistori i vseki kazva razli4no edin vika lageri kolqnov val drug pompa treti neznam kakvo si.....i az neznam na koi da vqrvam kvo i e taka stana ve4e 3 godini q karam..
Е колега ако нищо не разбрах от това дето си написал.Сори за спама.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
tisho79 написа:moqta lampa svetva i zumera sviri kato q podgonq i sled tova namalq no ostana na skorost i tq zapo4va kato q izforsiram spira ...........kazaha mi 4e bilo ot dat4icite smeniha mi gi s takiva za po nisko nalqgane no te se skapaha......pitam razni maistori i vseki kazva razli4no edin vika lageri kolqnov val drug pompa treti neznam kakvo si.....i az neznam na koi da vqrvam kvo i e taka stana ve4e 3 godini q karam..
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... 0%F1%EB%EE
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”