За ползващите GPS
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Junior написа:Значи навигацията е ГАРМИН 250В ... има си заводски карти .. обаче... не е цялата Европа.. а само западна... имам нужда от ъпдейт или да допълня картите чрез Карта памет... давайте съвети.. че ще се пътува ... и ми е необходимо ..ще почерпя !
[url] http://forum.pocketbulgaria.com/index.p ... f7cdc3a1b4
тук има каквото ти трябва[/url]
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Малко съм бос с тея гергелеци и ще замоля за хелпче
Придобих Nokia E71. Натъпках и един Garmin с карти и с всичко. Проблемът е, че нещо много се замисля в случая със студения старт на GPS-са. Насам натам четох за програма QuickGPS предимно ползвана при HTC. Та тая гадинка обяснява на малоумния приемник къде са му спътниците и по този начин свързването става доста по-лесно.
Проблемът ми е, че не мога да си намеря таквоз чудо (QuickGPS) за symbian. Някой някакви идеи?

Придобих Nokia E71. Натъпках и един Garmin с карти и с всичко. Проблемът е, че нещо много се замисля в случая със студения старт на GPS-са. Насам натам четох за програма QuickGPS предимно ползвана при HTC. Та тая гадинка обяснява на малоумния приемник къде са му спътниците и по този начин свързването става доста по-лесно.
Проблемът ми е, че не мога да си намеря таквоз чудо (QuickGPS) за symbian. Някой някакви идеи?

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и двата стават аз съм с NOKIA N 95 softoer Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition 5.00.10 и съв си много доволенrosy написа:Извинявайте, много съм бос по темата![]()
Общо взето въпроса ми се изразява в следното: Нокиа или HTC, кой от двата е по-добър за GPS![]()
Мерси.

- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”