Аз преди половин час си сложих зимните гуми на 15-те и вече съм готов за сезона. Ако не те бърка финансово, няма никакви проблеми
Относно фланците какво да ти кажа, ако имаш що пък да не ги сложиш А колко да са широки зависи от това колко ти позволяват веждите, за да не ти опират Обърни внимание и на болтовете, да не вземат да дойдат къси
моите джанти са абсолютно същите тези дни ще снимам колата. между другото искам да ги сменя с 14 цолови ама трябва да правя врътки и с гумите и няма навитаци в моето село
Чудно защо на всички автомобили, нови и по-стари, зимните джанти са максимално затворени.
Карал съм зимата с оригинални джанти от ГТИ 8в....и отворени петолъчки. Разликата е осезаема.
Димитре откачи ли бе момче?
Кво ти се случва, кълве те щъркела яко.
Я си праскай 14ките и си купи нови гуми за останалите пари дето си подготвил за джанти. Ако имаш хубави гуми и толко искаш да ти изглежда красива колата заминавай на прахово боядисване да ти ги направят като от завода 14ките.
Няма по-хубаво от сток.
Не мога да я гледам с тия тенекии през зимата..., а и честно казано доста е нестабилна на магистрала.. с 14ките.
Със сегашните 16ки с гуми 205/45/16 не мръдва.. от пътя при високите скорости, докато с тия 14ки миналата зима от планината като се връщах имах чуството, че ще излетя при 110 км.
Но верно за парите дето ще дам ще си купя добри зимни гуми.. Ох не знам..
Праскаш едно прахово на 4те железни джанти и става красавица колата, обуваш ги със зимни гуменки и си свиркаш.
За стабилността е така, но карай си по кротко зимата