Искам да попитам ако някой знае във пунктовете за вторични суровини долу-горе каква е цената на бронза..Защото имам тука малко килца и мисля да ги издавам...пз
mod edit: batmilko
Вторични суровини цени-бронз
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
сега зимата ще ги вдигнат 100%. един приятел пази към 30 кила жИлязо, няколко мед и вика ооо сега е много ниска цената май 50 ст за кило желязоAdnan написа:titi28 написа:колега в момента цените са много ниски небързай!преди 3 месеца медта(бакъра) беше 8лв. килото в момента е 2,7лв.!
Очаква ли се да се дигнат цените ?

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:Adnan написа:stoqn_g60 написа:...
А за катализаторите как седят нещата имаш ли идея? миналата година продадох моя за 100 лв. килото. Сега ми викат ако искаш айде щото си силно мой човек 20 лв. ( човека ме вижда за пръв път в живота си)
на 4ката ти е по евтин доста от на тройката...
Какво значение има човека даже не погледна какво имаше в торбата аз му казах само и единствено че нося катализатор :
един от 4'ка ;
един от Някакав опел 2005 г.
- stoqn_g60
ами моя прител ми разправяше ,чепо 120 май ги изкупувалиAdnan написа:stoqn_g60 написа:...
А за катализаторите как седят нещата имаш ли идея? миналата година продадох моя за 100 лв. килото. Сега ми викат ако искаш айде щото си силно мой човек 20 лв. ( човека ме вижда за пръв път в живота си)

stoqn_g60 написа:сега зимата ще ги вдигнат 100%. един приятел пази към 30 кила жИлязо, няколко мед и вика ооо сега е много ниска цената май 50 ст за кило желязоПоне в Надин беше ходил ,на другите места незнам как са цените
Скоро не чакай да се вдигнат: отляво е цената на медта на борсата (в долари за тон):

- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
- stoqn_g60
бате всяка година в Надин ги вдигат през зиматаTougi написа:stoqn_g60 написа:сега зимата ще ги вдигнат 100%. един приятел пази към 30 кила жИлязо, няколко мед и вика ооо сега е много ниска цената май 50 ст за кило желязоПоне в Надин беше ходил ,на другите места незнам как са цените
Скоро не чакай да се вдигнат: отляво е цената на медта на борсата (в долари за тон):

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”