Колеги,
не успях да спра(имаше камъчета и прах от един строеж) и налетях на тротоара. гумата за нищо не става, джантата може и да успее да се оправи, но основния проблем е пораженията по двигателя.
Няма течове което е добре.
Пукнат (около 5 см)ми е обаче кожуха на маховика по първоначален оглед! има един болт , които захваща кожуха на маховика към картера - този болт е избит и се клати, но няма видим проблем.
моля Ви за инфо дали да търся нов кожух - вероятно с нов маховик, че стария и без тва тресеше или да си карам така?!
имам и чувството, че тресе повече и го кодирах на автоматик.
качих се на тротоар 20 см със около 50 км - последствия?
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Re: качих се на тротоар 20 см със около 50 км - последствия?
xpyc написа:Колеги,
не успях да спра(имаше камъчета и прах от един строеж) и налетях на тротоара. гумата за нищо не става, джантата може и да успее да се оправи, но основния проблем е пораженията по двигателя.
Няма течове което е добре.
Пукнат (около 5 см)ми е обаче кожуха на маховика по първоначален оглед! има един болт , които захваща кожуха на маховика към картера - този болт е избит и се клати, но няма видим проблем.
моля Ви за инфо дали да търся нов кожух - вероятно с нов маховик, че стария и без тва тресеше или да си карам така?!
имам и чувството, че тресе повече и го кодирах на автоматик.
Освен тези неща които си описал по-горе е добре да погледнеш дали неси изкривил и носача

Иначе за маховика,ако си е така или иначе за смяна го махай данети направи някоя беля,а и ако имаш парички де

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”