stanko_g написа:а бе и аз имам около 13-15 килца мед у мазатачакаме цените и се редим на опашката
Станко, да не си взел пчели и да си станал пчелар

Tougi написа:Скоро не чакай да се вдигнат: отляво е цената на медта на борсата (в долари за тон):
stoqn_g60 написа:бате всяка година в Надин ги вдигат през зиматаако беше така моя приятел нямаше да чака зимата. до едно време цената беше една,после стана 40-50ст килото на желязото конкретно говориме
The_Machine написа:Добре де, Тоуги, имам към 2-3 тона желязо в една къща - тук е в покрайнините на София... кво да ги правя аджеба? Да седят и да отседяват и чакат по-добри дни, или да си разчистя двора и къщата просто, пък квото изкарам... ?
The_Machine написа:Добре де, Тоуги, имам към 2-3 тона желязо в една къща - тук е в покрайнините на София... кво да ги правя аджеба? Да седят и да отседяват и чакат по-добри дни, или да си разчистя двора и къщата просто, пък квото изкарам... ?
Tougi написа:The_Machine написа:Добре де, Тоуги, имам към 2-3 тона желязо в една къща - тук е в покрайнините на София... кво да ги правя аджеба? Да седят и да отседяват и чакат по-добри дни, или да си разчистя двора и къщата просто, пък квото изкарам... ?
Сега няма смисъл да го продаваш. Ако можеш, изчакай два-три месеца. Но както казах, не се надявай, че цените ще стигнат отново левче килото.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 147 госта