Някой пазарувал ли е от barzgumve.com?
Гледам цените са им доста прилични, но незнам дали са коректни.
Ако някой има мнение нека го сподели
Благодаря
Пазаруване от barzgumve.com
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Аз съм пазарувал масло и филтри от тях в Германия. Досега не съм имал проблеми. Особено важно в случая е да се знае, че фирмата е немска и
"§ 10 Избор на право
Важи изключително правото на Федерална република Германия"
Това значи, че се спазва немския закон за електронна търговия, по който
"§ 3 Право на отказ
Можете да се откажете от декларацията си за сключване на договор в рамките на две седмици в писмена форма (напр. по факс или електронна поща), без да посочвате причини за отказа си"
и
"За да нямате проблеми с връщането на пратката, ние ще вземем стоката от Вас и ще преведем фактурираната сума по банковата сметка"
Не е споменато, че по закон в Германия за стоки над 40 евро стойност продавачът трябва да поеме разходите по обратното пращане. Така че над тази сума купувачът е на сигурната страна, че ще си получи парите обратно, ако стоката не му хареса и обяви отказа си в рамките на 14 дни
"§ 10 Избор на право
Важи изключително правото на Федерална република Германия"
Това значи, че се спазва немския закон за електронна търговия, по който
"§ 3 Право на отказ
Можете да се откажете от декларацията си за сключване на договор в рамките на две седмици в писмена форма (напр. по факс или електронна поща), без да посочвате причини за отказа си"
и
"За да нямате проблеми с връщането на пратката, ние ще вземем стоката от Вас и ще преведем фактурираната сума по банковата сметка"
Не е споменато, че по закон в Германия за стоки над 40 евро стойност продавачът трябва да поеме разходите по обратното пращане. Така че над тази сума купувачът е на сигурната страна, че ще си получи парите обратно, ако стоката не му хареса и обяви отказа си в рамките на 14 дни
- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От този сайт като си поръчвате гуми ги доставя фирмата в,която работя аз
По принцип няма проблем с доставка и качество,единствено проблем е РЕКЛАМАЦИЯТА,ако има такава за дадена гума тя се праща при производителя и той решава има ли проблем с гумата или не (изисква време) Ако се интересувате от нещо мога да питам !
п.с това е докато са гаранционни

п.с това е докато са гаранционни
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
вижте в този сайт
http://www.motoexpert.bg/bg/offers
магазин е и цените са същите, не чакаш по 2 седмици или повече за доставка
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
Zoran написа:вижте в този сайт
Колега а да знаеш дали в тази ценова листа са с ДДС цените или без, и също така дали имат монтаж включен към цената или се плаща отделно? Питам понеже никога не съм пазарувал от там. Поздрави!
P.S. сега го намерих че е с ДДС, остава въпроса за монтажа

- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
emdless4 написа:Zoran написа:вижте в този сайт
Колега а да знаеш дали в тази ценова листа са с ДДС цените или без, и също така дали имат монтаж включен към цената или се плаща отделно? Питам понеже никога не съм пазарувал от там. Поздрави!
P.S. сега го намерих че е с ДДС, остава въпроса за монтажа
монтажа мисля че не е включен
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
В сайта на "barzgumve" чета следното :
"Ако поръчате само една гума, ще Ви начислим добавка от 40,00 Лева."
в такъв случай колко е доставката на 4 гуми??
В сайта пише /странно защо без интервали/:
ПосоченитеценинагумисъдържатбългарскотоДДСиразходиподоставкатавБългария. това "в България" какво значи,от Германия до България или от фирмата до клиента???
Понеже ако доставката е 40лв и после още 40лв за монтаж /а според цените на партньорите им за монтаж може и 60лв/ ,къде ми отиде далаверата?? Никъде в сайта не намерих конкретната цена за доставката до адреса на клиента или някакъв линк към цените на използваната куриерска фирма затова задавам този въпрос ! Пък ако случайно ти докарат гуми с ДОТ който не ти харесва и ги върнеш за смяна ще мине зимата докато си обуеш колата. Изобщо нещо не ме кефи да си взема гуми по този начин-не е ли око да види и ръка да пипне на момента....
"Ако поръчате само една гума, ще Ви начислим добавка от 40,00 Лева."
в такъв случай колко е доставката на 4 гуми??
В сайта пише /странно защо без интервали/:
ПосоченитеценинагумисъдържатбългарскотоДДСиразходиподоставкатавБългария. това "в България" какво значи,от Германия до България или от фирмата до клиента???
Понеже ако доставката е 40лв и после още 40лв за монтаж /а според цените на партньорите им за монтаж може и 60лв/ ,къде ми отиде далаверата?? Никъде в сайта не намерих конкретната цена за доставката до адреса на клиента или някакъв линк към цените на използваната куриерска фирма затова задавам този въпрос ! Пък ако случайно ти докарат гуми с ДОТ който не ти харесва и ги върнеш за смяна ще мине зимата докато си обуеш колата. Изобщо нещо не ме кефи да си взема гуми по този начин-не е ли око да види и ръка да пипне на момента....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”