ЧЕЗки историйки

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 13 ное 2008 17:45

Stivi написа:И за какво е цялата дандания като са прави хората че с обикновена отверка се отваря лесно и културно,а може и с секретния ключ от вас да свършиш работа ... :idea:

ти що колата не си я отваряш с отверка ами с ключ ?

роси е след тия меили , 100% с отверка ще си я отваряш , преди имаше некъв шанс ама сега е нулев mhihi mhihi

Потребителски аватар
GRUEL
Автомобил: 1995 Golf III GT
Двигател: AEK

Мнениеот GRUEL » Чет 13 ное 2008 18:42

Що ли си мисля, че мейл-а ти е отишъл "никъде". Мейл-ите, които си получил като отговор се генерират и изпращат автоматично, никой в ЧЕЗ даже не е и видял че си пратил поща....

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 13 ное 2008 18:48

GRUEL написа:Що ли си мисля, че мейл-а ти е отишъл "никъде". Мейл-ите, които си получил като отговор се генерират и изпращат автоматично, никой в ЧЕЗ даже не е и видял че си пратил поща....

Първия е генериран, втория е писан. Има някои генерирани части, но като цяло може да се каже, че някой малоумник го е писал.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 13 ное 2008 20:55

За тези които мислят че "ключалката" на таблото има нещо общо с ключалка на кола или секретна брава им препоръчвам да погледнат за какво става въпрос и може би ще разберат че отверката е по добър вариант от "ключ-а" понеже него може да го забуташ някъде а отверка или по-здрава тел винаги ще намериш. Ама лошо няма щом на колегата му доставя удоволствие да си кореспондира с ЧЕЗ !

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 13 ное 2008 22:00

Stivi написа:За тези които мислят че "ключалката" на таблото има нещо общо с ключалка на кола или секретна брава им препоръчвам да погледнат за какво става въпрос и може би ще разберат че отверката е по добър вариант от "ключ-а" понеже него може да го забуташ някъде а отверка или по-здрава тел винаги ще намериш. Ама лошо няма щом на колегата му доставя удоволствие да си кореспондира с ЧЕЗ !

мда само невиждам защо трябва да прави кореспонденцията си с тях публична :roll: аз на тия мейли неговите вобще не бих отговорил, дори и с генериран мейл.

Потребителски аватар
gugutka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gugutka » Пет 14 ное 2008 17:10

мноо са зле
На тъщата изгоря бушона и отварям НОВОТО табло на Стълба и какво да видя - автоматичния предпазител не минава през отвора и онези затворили вратата така че НИКОГА няма да се изключи :shock

ако се издъни вътрешното - може да се лумне инсталацията ...
Звъняхме разправяхме се - никой не доде, накря изрязох ламарината и извадих копчето и това е ако щат да ни глобяват

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 14 ное 2008 17:22

и аз си бях писал с тез малоумници
в апартамент , в който никой не живееше миналата година, когато отчитането беше ежемесечно си ми цакаха сметки от по 20-30 лв
отидох да си видя електромера дали пък някой не се е закачил за мен - не показанията му не баха мръднали за разлика с тия във фактурата на чез
писах им така и така на тоз адрес тоз абонатен номер, очевадно инкасатора не е посетил и не е засякъл електромера ами си го е дрвскал от вкъщи, много моля да се направи правилно отчитане по възможност с посещаване и сверяване на показанията на електромера

и получих абсолютно дословно същите отговори като роси - демек някой бот май пише :)

пак им писах , че са малоумни и т.н да престанат да ми начислават сметки за неизползвана енергия дори и според показанията на електромера , и така 3 пъти
накрая май стоплиха за какво им говоря и изчистиха сметките

тотални малоумници са както навсякъде в държавата
да имаш само нерви и време да се оправяш с тях :)

Потребителски аватар
gugutka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gugutka » Пет 14 ное 2008 17:49

обади се на зеления им телефон -0700 10 010
там каките са учтиви поне и може да свършат работа

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Пет 14 ное 2008 17:58

Естествено, че ще се занимава колегата. Нека се усетят и си оправят бакиите и услугите. Нали ще сложат след време табла с хубави ключалки и като не ти дадат ключ ще го отваряш с щанга ли?

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пет 14 ное 2008 18:29

ключ няма, а катинар mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”