П.С. Без коментар, а чуденето на кой ли ще му трябва
Осъмване без прозорци....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
Подобен проблем но не за стъкла , ставам миналата сутрин и гледам няма ми я мрежичката тази която стой под блендите(халогена) до мигача.Викам си странно на кой ли му е нужна сигурно е паднала някъде.НО днес ставам за работа и гледам на комшията който кара Голф 4 на абсолютно същото място, че и от същата страна.
май на мен 
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
Tinko написа:Чукчетата са подобни на тия в автобусите. Колата на приятеля е ударена с три удара отпред и задния нали е без протектор направо става на сол и пада още на първия удар....Дори някой да му има зъб бахти с чукче ли ще ходи....
не забравяй че някои хора с това си изкарват хляба... или куршума...
http://www.24chasa.bg/Default.asp?statid=5889
"И след убийството му вчера във вътрешен джоб на дрехата му беше намерен чук", съобщи вчера източник от столичната полиция.
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
Миналата година около коледа,в нашия квартал и дори и в някои от по-големите имаше масово трошене на стъкла на всякакви автомобили.Крадяха се единствено и само документи CD-та и тем подобни не пипаха.Даже от полицията предупреждаваха да не се държат никакви документи в колата.Имаше версия,че играят комбина с фирма за автостъкла,която в същото време не смогваше от наплива на колите
Миналата седмица в махалата пак имаше ударени коли незнайно защо

- airjohn
- Автомобил: Tiguan Elegance Night shade blue
- Двигател: 2025 DXDB
Luciano написа:emdless4 написа:Luciano написа:Преди 2 години по Коледа, аз и още 9 комшии осъмнахме с напрошени предни и задни стъкла. Всичко стана заради платения паркинг пред блока....
предполагам после сте запалили кабинката на паркинга?
Нямаше как. Паркинга е с камери
Коктейл Молотов за такива убитаци.
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
airjohn написа:Luciano написа:emdless4 написа:Luciano написа:Преди 2 години по Коледа, аз и още 9 комшии осъмнахме с напрошени предни и задни стъкла. Всичко стана заради платения паркинг пред блока....
предполагам после сте запалили кабинката на паркинга?
Нямаше как. Паркинга е с камери
Коктейл Молотов за такива убитаци.
взе ми го от устата
а и като е с камери, и те ще си отидат в пушека заедно и със записа от тях
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
аз затова си мисля да си чучна 3-4 камерки на блока...така и така с това се занимавам (и с това) а и комп-а ми работи непрекъснато.....ще си гледам после кой какво е вандалствал по колите макар,че не е масово явление....няма да го позлвам като доказателсвтво за съд или нещо подобно...за лична саморазправа
И така....иначе при нас в Младост не се е случвало скоро някой да троши нещо ама....знае ли човек.Има налбизо едно кафе,където ходят разни наркоманчета и т.н. ама въпреки това няма някакви проблеми.
Мизерията е,че застрахователя ти излаща пари,колкото за турско стъкло а ако не е от качествните турски след време се скапва (става вътре на балончета,започва да избелява даже да побелява изцяло силикона,с който е залепено и т.н. и т.н.).
Да не се случва де....
Мизерията е,че застрахователя ти излаща пари,колкото за турско стъкло а ако не е от качествните турски след време се скапва (става вътре на балончета,започва да избелява даже да побелява изцяло силикона,с който е залепено и т.н. и т.н.).
Да не се случва де....
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
ITN написа:Вчера в Люлин 10 видях едно BMW изпотрошени задно и странични стъкла, явно има някакъв идиот, който е за
явно е някаква мода... това май е от миналата седмица
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304296&pid=8699447
Върни се в “ОФФ-Топик - други”