Сложихте ли зимните гуми вече?
- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
На голфарата ги сложих миналата седмица. Зимата карам с "14- ки, а лятото с "15-ки. По- ранния монтаж на зимните гуми беше причинен от много свирепо попадане в дупка на околовръса, в участъка между разклона за Банкя и Иваняне, и Суходол. Долу- горе баш в ниското. Колегите да внимават. Три кратера, не мн. големи, но дълбоки. Джантата стана на...
Днес смених и гумите на буса, и взех кардинално решение докато плащах- ставам гумаджия. За шест гуми(демонтаж и монтаж) ми взеха 111,02лв. И това за около 30мин.
Днес смених и гумите на буса, и взех кардинално решение докато плащах- ставам гумаджия. За шест гуми(демонтаж и монтаж) ми взеха 111,02лв. И това за около 30мин.
- Svetilio
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не, но не ме питайте как карам с Toyo при 3 градуса сутрин.... Спазвам дистанция все едно карам на лед и вечер гледам прогнозата със затаен дъх...
иначе смяната ще е на 22-ри, че 14' ките са далече от София. беше топло и не ги сложих преди 3 седмици,сега съжалявам
Втори път няма да си правя експерименти.....
иначе смяната ще е на 22-ри, че 14' ките са далече от София. беше топло и не ги сложих преди 3 седмици,сега съжалявам

Втори път няма да си правя експерименти.....

- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- koko_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
golf-3 GTI
от днес и моето зверче е със зимни гуми 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”