Споделете Мнение на Астра 1.6 16v
- Cocolino
- Автомобил:
- Двигател:
Споделете Мнение на Астра 1.6 16v
Някой може ли да ми сподели преки впечатления за този тип Астра
Астра 1.6 16v 101 к.с. 96-та година.
Колко харчи, как се държи на пътя, бързо ли набира, лесно ли сменя ниски предавки, лесна ли е подръжката, харчи ли масло. Въобще всяка една информация за тази кола би ми била от полза.
Това означава ли, че не е инжекцион? Само това знам за двигателя и.
П.П. Моля без коментари за други коли.
Астра 1.6 16v 101 к.с. 96-та година.
Колко харчи, как се държи на пътя, бързо ли набира, лесно ли сменя ниски предавки, лесна ли е подръжката, харчи ли масло. Въобще всяка една информация за тази кола би ми била от полза.
Това означава ли, че не е инжекцион? Само това знам за двигателя и.
П.П. Моля без коментари за други коли.
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
Инжекцион е разбира се, 16 клапана.На мен ми даде 8 при нормално каране извънградско,еми държи се като нормална кола без значение дали е комби или не поне за мен,честно казано този мотор е по-добър от еквивалента на vw/audi и поне аз останах очарован, добре дърпа от ниски, но върви в високите като всички 16 клапанови.За масло не мога да ти кажа щот е на приятел и не е ставало на въпрос.Сравнително евтина за поддръжка, абе ако намериш някоя добра оферта не се колебай
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
Cocolino написа:Да, не е комби, ако това е от значение.
Искаше ми се да не е инжекцион, защото смятам да и сложа газова уредба. Дано не повреда двигателя. Значи все пак си дърпа нормално за 100 коня?
На тея години на производство карбуратор мисля че няма, еми газов инжекцион става пефектно, може и с обикновенна но...най-добре иди виж някоя и направи едно кръгче щом си решен това да е колата, не познаваш ли някой с такава да я покараш щот само с приказки не става, око да види ръка да пипне

- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
96-та още не са от полицейските. За вървене, върви доста добре за 1.6.
Много здрава кола. С ръжда дали ще имаш проблеми е спорна работа. По-скоро не, 96-та вече са по-добре, но нищо не се знае. Точно този двигател се слави с висок разход на масло, НО може да попаднеш и на такъв, който не го пипа. Зависи как е поддържан явно. С газта ще береш ядове, ако сложиш обикновена газова, но все пак не е невъзможно да се сложи, настрои и кара и с такава.
Много здрава кола. С ръжда дали ще имаш проблеми е спорна работа. По-скоро не, 96-та вече са по-добре, но нищо не се знае. Точно този двигател се слави с висок разход на масло, НО може да попаднеш и на такъв, който не го пипа. Зависи как е поддържан явно. С газта ще береш ядове, ако сложиш обикновена газова, но все пак не е невъзможно да се сложи, настрои и кара и с такава.
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Хубава кола с дървен салон, то не, че на тройката е цвете (лично според мен), гори по-малко от VW, за вървенето - много е относително, ако искаш да върви си купи кола 200+ коня. За газта е говорено много в газовия раздел - по-добре не си слагай газ, ако няма да е газов инжекцион... Защо - газовият раздел!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”