Колегата joro-lancia не е коректен! Внимавайте
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Колегата joro-lancia не е коректен! Внимавайте
Колеги имайте едно на ум, ако купувате части от колегата joro-lancia ! Аз купих стопове за Поло 6Н уж опушената хеллла, но при по-внимателно разглеждане на светло се оказа, че са различни... Писах му едно смс-че, но никакъв отговор - очевидно е знаел за това, че са различни, но не е сметнал за необходимо да ми каже, а аз не обърнах достатъчно внимание, когато ги купих от него...просто бързах а и съм си доверчив и ето на! Тъпото е че са за на приятелката ми полото и то даже тя видя разликата и вика "Ама те са различни" Леле идеше ми да удуша някой в тоя момент
Така че внимавайте...продава някакви части там за Поло, които не стават за нищо явно...

- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
грозната постъпка... е пич да те питам забогатя ли сега ?
Последна промяна от stoqn_g60 на Пет 01 яну 2010 17:11, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
npu3pak написа:Разбирам да ти ги е пратил по куриер, а той ти ги е дал на ръка(поне така разбрах аз). Тогава какво ти е виновен човека?
Това е виновен, че е знаел, че са различни и не е продупредил човека. Просто е видял, че ще стане номера (да си вземе парите) и си е замълчал. Не ми се вярва някой нарочно да си купува различни стопове. Знаел е, че ако му каже, момчето ще се откаже. И кво се праи на луд след това?
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
npu3pak написа:ChimeyJimmey написа:E, оня, че е гледал да му мине номера - ясно.
Но тоя пък защо не е гледал внимателно, а?
Това искам да кажа и аз, ама явно не ме разбират
То е ясно, че и момчето си е виновно, щото не е гледало, но е било коректно според мен продавача, в случая, да му беше казал за тази "малка" разлика.

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колегата за който говорите ми е съсед, аз гарантирам че не е умишлено, защото идва и на мен да ги предлага, според мен просто не е обърнал внимание и той - ако чете да не се обиди но е доста отнесен. + това не е търговец стоповете и фаровете му останаха след като си взе някакви тунинг стопчета и фарчета.
Надявам се да се изясните защото ви познавам и двамата и знам че сте сериозни хора.
Според мен най-добре да му звъннеш и да му кажеш какво е положението, а не с СМС-и да общувате.
Надявам се да се изясните защото ви познавам и двамата и знам че сте сериозни хора.
Според мен най-добре да му звъннеш и да му кажеш какво е положението, а не с СМС-и да общувате.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”