разход
- valdesbg
- Автомобил:
- Двигател:
Като взех Пуловера и попрочетох какви разходи имате ми се ....
Значи , сипвам само 98 (като го "кръстят" в бензиностанцията таман 95 си стъпва) от "Лукойл" . Стремя се да го държа до 2-2500 оборота , рядко натискам спирачка , избирам обиколен маршрут вместо да вися 15 мин. на светофар ... Те такиви неща и резултата е около 7-7.5 градско София (зимата гаранция ще е повече). Гуми 2.2 атм. по рецепта , свещи/кабели/горивен филтър всичко е перфектно - също влияе на разхода , малко ама ... "капка по капка" .
Извънградското зависи от наклона
надживял съм високите скорости . С две думи : разхода се определя от "задкормилното устройство" !
Значи , сипвам само 98 (като го "кръстят" в бензиностанцията таман 95 си стъпва) от "Лукойл" . Стремя се да го държа до 2-2500 оборота , рядко натискам спирачка , избирам обиколен маршрут вместо да вися 15 мин. на светофар ... Те такиви неща и резултата е около 7-7.5 градско София (зимата гаранция ще е повече). Гуми 2.2 атм. по рецепта , свещи/кабели/горивен филтър всичко е перфектно - също влияе на разхода , малко ама ... "капка по капка" .
Извънградското зависи от наклона

- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
valdesbg написа:Като взех Пуловера и попрочетох какви разходи имате ми се ....
Извънградското зависи от наклонанадживял съм високите скорости . С две думи : разхода се определя от "задкормилното устройство" !
Добре де къв ти е маршрута,щото с тази рецепта дето викаш го докарвам до 13-14/100.Амо ако я натискам 15 ли ще дойде...Ама това 7/100 нещо не е много истина май...
Моят маршрут е Руски пам.-София Прес около 8:30-9:00 и връщане обратно около 18:00-18:30..Искам да имам 10/100 разход толкова ли много искам....
- jimy85
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
разход
поло 1.4 16в здавеите моето поло под 10 на 100 не пада незнам може да му е прецакано нещо но това е!
- valdesbg
- Автомобил:
- Двигател:
Нямам маршрут , където / както дойде . Днес : Бъкстон-Кр.село-Г.баня-Враждебна-Кр.село-Бъкстон (тук/таме спирки за кратце)... Резервоара ми е нон-стоп пълен , зареждам само от една колонка на една бензиностанция .
90% пътувам сам в колата и без багаж.
Последните дни забелязах повишаване на разхода (ама все в качествени задръствания се набивах ) и като отчетем спада на температурите , пуснатите фарове , парното ... 8-8.3
Извънградско така и не успях да стигна като по книгата ... под 6 не ще да слезе и това си е (нямам случай извън града да пътувам с по-малко от 2 пътника )
90% пътувам сам в колата и без багаж.
Последните дни забелязах повишаване на разхода (ама все в качествени задръствания се набивах ) и като отчетем спада на температурите , пуснатите фарове , парното ... 8-8.3
Извънградско така и не успях да стигна като по книгата ... под 6 не ще да слезе и това си е (нямам случай извън града да пътувам с по-малко от 2 пътника )
- McLarena1976
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”