Откраднат Нисан Кашкай (Варна)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Откраднат Нисан Кашкай (Варна)

Мнениеот Cee » Чет 13 ное 2008 23:08

Първо здравейте.Чудих се тук или в общия раздел да пусна темата, но накрая реших тук.
В неделя срещу понеделник вечерта беше откраднат Нисан Кашкай черен на цвят (нивото на оборудване мисля, че е средното).При влизане с взлом в къщата ни, крадците задигат телевизор и ключовете на нисана (това се случва докато спим).Нисана няма външни забележки освен, че е леко ударен зад задна лява гума отдолу на бронята (майка ми каза в камък, че го е ударила и че не се вижда ако не се наведе човек).Колата е и без една от предниет облегалки за главата.Номера е В 3983 РВ.
Надявам се все още колата да е в БГ и да се намери.Много моля ако някой го види или има някаква информация да пише тук в темата или да се обади на 0899–701–132 или 0889-854-038.Мерси предварително.

Ако модовете разрешат ! :)

Потребителски аватар
Rad3v
Автомобил: Vw Golf 4 TDI
Двигател: ARL 2000g
Контакти:

Мнениеот Rad3v » Чет 13 ное 2008 23:14

Щом е от Варна, вече е разфасована в някой гараж и се продава на части, наща като я бяха откраднали ни искаха $ и така я върнаха ;)

Потребителски аватар
Re5Pec7
Автомобил: Passat B5 V6
Двигател: AQD

Мнениеот Re5Pec7 » Чет 13 ное 2008 23:35

Днес видях 2 такива нисана. Единия беше черен ... ако знаех щях да обърна внимание и за номера. Но занапред ще се оглеждам.

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Чет 13 ное 2008 23:39

Новите коли вече ги крадат по този начин. Взимат втория ключ, който почти винаги е в къщи на не толкова скрито място - пазете се!

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Чет 13 ное 2008 23:52

Живнаха и във Варна автокрадците май :?
Втора тема във форума за 3 дни :?
И аз ще се озъртам, пък дано излезе

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Откраднат Нисан Кашкай (Варна)

Мнениеот rosy » Пет 14 ное 2008 9:41

Сигурно съм повреден, но.....
Как така влизане с взлом докато спят и как па точно телевизора и баш ключовете на нисана :roll: И най-стария Кашкай у нас е все още в гаранционен период, какъв страничен пазар на части в този случай :roll:

Ами ако колата е на лизинг и не може да се плащат вноските :roll:

Ще се оглеждам за нисана, дано се намери!

VaHk0_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VaHk0_ » Пет 14 ное 2008 10:15

Открадната кола е на майка ми.Колата не е на лизинг, теглен е кредит който се изплаща и вноските си се плащат когато трябва и по колкото трябва.Живеем в къща на два етажа, ние спим на втория(само баба ми спи на първия, но е на легло от доста време).Апашите влизат през една от вратите на хола (дограма) с помоща на отвертка или някакъв друг подобен инструмент (това им било косура на тея дограми, за съжаление разбрахме твърде късно), затварят след себе си, взимат телевизора и излизат през другата врата на хола която води на вън на която има ключ (две са).Преди това явно са решили да проверят и какво има в коридора където пък на шкафа стоят ключовете на нисана и така се сдобиват и с него.Лошо в случая е, че колата беше паркирана извън двора понеже един човек се блъсна с АТВ в дворната врата и все още не беше оправена (беше доста лошо огъната)

Абсолютно сигурни сме, че всички врати са били заключение когато сме си лягали, има следи от отвертката по вратата през която са влезли.В района има още разбири къщи от който са отмъкнати само ЛСД телевизорите.

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Пет 14 ное 2008 10:18

VaHk0_ написа:Открадната кола е на майка ми.Колата не е на лизинг, теглен е кредит който се изплаща и вноските си се плащат когато трябва и по колкото трябва.Живеем в къща на два етажа, ние спим на втория(само баба ми спи на първия, но е на легло от доста време).Апашите влизат през една от вратите на хола (дограма) с помоща на отвертка или някакъв друг подобен инструмент (това им било косура на тея дограми, за съжаление разбрахме твърде късно), затварят след себе си, взимат телевизора и излизат през другата врата на хола която води на вън на която има ключ (две са).Преди това явно са решили да проверят и какво има в коридора където пък на шкафа стоят ключовете на нисана и така се сдобиват и с него.Лошо в случая е, че колата беше паркирана извън двора понеже един човек се блъсна с АТВ в дворната врата и все още не беше оправена (беше доста лошо огъната)

Абсолютно сигурни сме, че всички врати са били заключение когато сме си лягали, има следи от отвертката по вратата през която са влезли.В района има още разбири къщи от който са отмъкнати само ЛСД телевизорите.

Ако първоначалната им цел не е била колата, а тя се явява като бонус към кражбата, бъди спокоен споко ще се намери :wink:

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Пет 14 ное 2008 16:37

Лошото е, че когато не представиш и двата ключа - каско плащане няма.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 14 ное 2008 16:53

Dan4ote написа:Лошото е, че когато не представиш и двата ключа - каско плащане няма.

интересно ако те свалят с шутове от колата и потеглят с ключа на таблото тогава дали важи това правило...според мен при доказана кражба /като в случая и протокол от кат за откраднат ключ/ няма проблеми с каското...

Потребителски аватар
eos
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот eos » Пет 14 ное 2008 17:35

Ако колата е лизингова единия ключ задължително е прия тях,а не у вас под дивана

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Пет 14 ное 2008 17:47

eos написа:Ако колата е лизингова единия ключ задължително е прия тях,а не у вас под дивана

Е чвоека каза,че не е лизингова а е купувана с кредит.
дано се намери....аз пътувам доста насам-натам и ще се озъртам...ако видя нещо ще се обаждам веднага.

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Пет 14 ное 2008 17:48

Това с ключовете не го разбирам :roll: При най-новите модели може да е трудно, но при останалите какъв е проблема да си направиш друг ключ :roll:

п.с. дано да се намери колата.

VaHk0_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VaHk0_ » Пет 14 ное 2008 19:49

Да с кредит е купувана колата, но резервния ключ е в банката.И на мен надеждата ми е, че са влязли за ТВ и колата са е взели "само за малко".А иначе си има издаден протокол, че е влизано с взлом и ключа е откраднат, така че се надяваме да няма проблеми с каското.
Благодаря на всички.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”