При няколко Голфа 3ка ( 3 врати) включително и на стария ми наблядавах едно много кофти скрибуцане във самите врати (предни и предимно задни). Питах един сервиз и ми казаха че било от корите това нещо вътре в самата врата. Най се осеща като се кара по павета и неравности
Има ли някаква оправия това нещо?
мерси
Скърцане на корите
!
Имам същия проблем с Г3 (3 врати). Надявах се да се оправят тия неща след като сменя амортисьорите, но уви...не е от тях! Разчитам, че някой знае... 

- Klikacha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И при мен тракаше кората на шофьорската врата. Свалих кората, после слвалих едни пластмасови части- "джобове" в които си държиш разни неща във вратата. Под дъното на тези джобове има ниша. Там се бяха навряли поне 15 белгийски монети и една белгийска сим карта (колата ми е вкарвана от Белгия)
. Язък, че монетите не бяха евро центове
. След като махнах тези неща и сглобих всичко, кората престана да трака.

- r_emilov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
абе хора НЯМА СПАСЕНИЕ за скърцането,аз какво ли не сум пробвал ( и като номера и като смазки) просто го преглътвате и скоро няма да ви прави впечатление.Ако пък се намери някой и ми каже че неговия Голф ( 1-ца 2-ка 3-ка) не му скърца нещо,няма да му повярвам.Особенно на 2-ката с тва пластмасово табло.........направо ужас.
- Taffy
- Автомобил: Audi A4
- Двигател: ADR 2000
Аз как си го мисля спасението.
Сваля се кората и се копуват нови щипки, защото тези първо са остаряли и са провиснали. На мене на Г3 корите не ми се допират добре до горното уплътнение, а има малък луфт. А това скързане се чува и от търкането на корите. Те са кофти пластмаса и като стане по студено звилят много гадно. Така, че мисля да пробвам с някаква много тънка лента тип изолир банд (но да не се вижда).
Сваля се кората и се копуват нови щипки, защото тези първо са остаряли и са провиснали. На мене на Г3 корите не ми се допират добре до горното уплътнение, а има малък луфт. А това скързане се чува и от търкането на корите. Те са кофти пластмаса и като стане по студено звилят много гадно. Така, че мисля да пробвам с някаква много тънка лента тип изолир банд (но да не се вижда).
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”