Пазаруване от barzgumve.com

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Чет 13 ное 2008 17:12

Stivi написа:В сайта на "barzgumve" чета следното :
"Ако поръчате само една гума, ще Ви начислим добавка от 40,00 Лева."
в такъв случай колко е доставката на 4 гуми??
В сайта пише /странно защо без интервали/:
ПосоченитеценинагумисъдържатбългарскотоДДСиразходиподоставкатавБългария. това "в България" какво значи,от Германия до България или от фирмата до клиента???
Понеже ако доставката е 40лв и после още 40лв за монтаж /а според цените на партньорите им за монтаж може и 60лв/ ,къде ми отиде далаверата?? Никъде в сайта не намерих конкретната цена за доставката до адреса на клиента или някакъв линк към цените на използваната куриерска фирма затова задавам този въпрос ! Пък ако случайно ти докарат гуми с ДОТ който не ти харесва и ги върнеш за смяна ще мине зимата докато си обуеш колата. Изобщо нещо не ме кефи да си взема гуми по този начин-не е ли око да види и ръка да пипне на момента.... :wink:

Значи цената в сайта е тази която плащаш на куриера (нищо повече, просто цената за 2-те гуми), това че ако поръчаш 1 гума даваш+40лв е защото по принцип там се продават гуми в четен брой 2/4/6 - та за това товарят с тия +40 при поръчка само на 1 гума. То като поръчваш гуми в поръчката пише 2 или 4 гуми искате (1бр не фигурира) :wink:
Ако има още нещо питай

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 13 ное 2008 20:26

и аз да кажа,че на сайта цените са леко по-скъпи от доставчици тук в бг.В платения раздел се подвизава 1 обява на http://www.avtogumi.bg от които аз си взех 16' на дънлоп и цената с доставка до врата ми излезна на цената дадена в сайта.Гумите си дойдоха от германско,че даже с по-големия скоростен индекс от който бях избрал
за това става дума за да съм по -точен

http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?details=Ordern&cart_id=52827633.153.1083&typ=R-121500&ranzahl=4&Breite=205&Herst=Dunlop&Quer=55&Felge=16&Speed=H&weiter=0&kategorie=6&Ang_pro_Seite=20&Transport=P&F_F=&dsco=153&sowigan=Wi&Achse= =213.30лв

http://www.avtogumi.bg/oscommerce/product_info.php/manufacturers_id/5/products_id/299 =208.63лв(само че индекса на сайта има Т) а аз като ги поръчвах преди месец цената беше 203лв и то за индекс H :lol:
Изводите оставям на вас :P

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 13 ное 2008 20:29

моя размер в берзгумвето е с от 100-60 лева по евтин на гума от тук ..... навсичко отгоре в бг го нямат наличнен ...но не съм поръчвал .....

Потребителски аватар
filipov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот filipov » Пет 14 ное 2008 18:33

Мдаа и мойте гуми идват с по 80 лв. надолу от който и да е друг магазин. Все пак 320 лв. не са малка икономия и кадо дам по 10 лв. макс за монтаж пак далаверата не е малка. По телефона ми казаха, че до 5 раб. дни ще са при мен гумите. В понеделник ще пратя парите и ще чакам да видим какво ще донесат.

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Пет 14 ное 2008 20:00

А имат и много редки азмери, което си е един ГОЛЯМ плюс :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”