Въпрос относно : "Добавка преден капак"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
myrshavija написа:Не само е грозно, а и глупаво - какъв смисъл има да предпазиш ЦЕЛИ 10% от колата? Както писа Чефи - а фаровете, а предното стъкло, а бронята ... ?
Щото тея 10% от колата са мястото, където 99% е вероятно да те удари камък и да ти олюпи боята. Бронята не се прецаква толкова много и няма смисъл при нея.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
dermeister написа:myrshavija написа:Не само е грозно, а и глупаво - какъв смисъл има да предпазиш ЦЕЛИ 10% от колата? Както писа Чефи - а фаровете, а предното стъкло, а бронята ... ?
Щото тея 10% от колата са мястото, където 99% е вероятно да те удари камък и да ти олюпи боята. Бронята не се прецаква толкова много и няма смисъл при нея.
тука никак не съм съгласен...ела да видиш по калниците колко удари имам и по капака....

- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:dermeister написа:myrshavija написа:Не само е грозно, а и глупаво - какъв смисъл има да предпазиш ЦЕЛИ 10% от колата? Както писа Чефи - а фаровете, а предното стъкло, а бронята ... ?
тука никак не съм съгласен...ела да видиш по калниците колко удари имам и по капака....
Еми на мойта за 10 години няма нито един удар извън предния капак, а там има два, три видими и още толкова заличавани.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
ABSOLUT написа:Това се слага само за зимния период по принцип, няма нищо лошо. Ама за постоянно наистина е тъпо.
За постоянно хората са измислили едно фолио с което се облепва предницата, а по желание на клиента може и цялата кола(Визора знае за какво говоря). Няма да пускам линкове, за да не стане реклама - пък и няма смисъл(цената не е по джоба на много от нас). Ако все пак някой иска, ще му пратя на ЛС да види за какво става въпрос.
-
- Автомобил:
- Двигател:
пак съдите за хората от своята си камбанария, тези облицовки ги ползват основно американците, където движението е доста по-различно от нашето. Там колите доста по-често се движат в колона и доста по-често може да те удари камъче от камиона или пикапа пред теб.
За естетическите стойности можем да поспорим, лично на мен ми допада.
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Tomcat написа:пак съдите за хората от своята си камбанария, тези облицовки ги ползват основно американците, където движението е доста по-различно от нашето. Там колите доста по-често се движат в колона и доста по-често може да те удари камъче от камиона или пикапа пред теб.
И това е най - точно казано. Абсолютно е прав колегата , а относно естетиката на мен ужасно много ми харесва тая кожа ,и дори се замислям да си грабна една такава за колата.... ама нещо 150 лв не ми се дават

Върни се в “ОФФ-Топик - други”