Г4-Ксенон на халогените
- Stambetu
- Автомобил:
- Двигател:
добре де аз не мога да разбера тая работа,да си сложи човек ксенон и на халогените ,си купува нова система с баласти фърля едни излишни 200 лева (средно ) за да му светят халогените бяло ,безмислена работа и пари на вятъра, не ги пускаш и тфа е, ксенон на късите е достатучно според мен ,просто халогените и дългите ти стават излишни и това е 

- Stambetu
- Автомобил:
- Двигател:
да де ама на мен не ми е ясно, ксенон на къси и халогени или къси и дълги при положение че фара е двусекционен т.е наличие на две ксенонови крушки, от един баласт ли се палят или за всяка крушка си е отделен баласт
щото ако е както аз си мисля, всяка крушка отделен баласт, за един фар къси дълги и халогени 3 баласта
то къде ще му излезне края бах го в ксенона

щото ако е както аз си мисля, всяка крушка отделен баласт, за един фар къси дълги и халогени 3 баласта

- marrs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stambetu написа:да де ама на мен не ми е ясно, ксенон на къси и халогени или къси и дълги при положение че фара е двусекционен т.е наличие на две ксенонови крушки, от един баласт ли се палят или за всяка крушка си е отделен баласт![]()
щото ако е както аз си мисля, всяка крушка отделен баласт, за един фар къси дълги и халогени 3 баласта![]()

- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
Миналият ден сложих на един Голф 4 ксенони на късите, халогените и дългите - ефекта е поразителен много добре свети. Верно има по 3 баласта на фар, но найстина свети прекрасно.
П.П. Да попитам нещо друго: Голф 4 с къси, халогени и дълги - та значи когато си включил къси и халогени като се включат дългите халогените гаснат ли или не, че се води един спор а колата дето го прави това нещо не е близко да го видим.
П.П. Да попитам нещо друго: Голф 4 с къси, халогени и дълги - та значи когато си включил къси и халогени като се включат дългите халогените гаснат ли или не, че се води един спор а колата дето го прави това нещо не е близко да го видим.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”