15.11.2008 - Демонстрационно Дрифт Шоу
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Scotty
- Автомобил: Volkswagen Golf 4 GTI
- Двигател: AGU
:)
Дам добро беше шоуто, тоя малкия се раздаде на МАХ,

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
alex_matrix написа:всяко нещо се заплаща - ходиш на кино вадиш 8 лв, купуваш си кола 2л вадиш 2 лв
отиваш на дрифт шоу в което момчета от цялата страна са извадили стотици левове, за да покарат 10-15 обиколки и да ви направят шоу цели 4 часа, а българина пак мрънка за "огромната" сума от 5лв - смешно, трагично и жалко е
мога да ти направя една сметка, че грубо тези 24 момчета общо са дали над 4000лв за да дойдат и да направят шоуто, на фона на кирливете 5 лева дето ви се свидят е колосална сума - така че не виждам от какво се оплаквате
Основната идея да има вход, е че писатата има определен капацитет и практиката показва, че "входа=5лв" премахва вероятноста, цигани и паплач да стоят и да се бутат във вас със желанието си видят и те шоу
направят ли достъпа безплатен до нещо хубаво - става анархия
българина няма самоконтрол, да не говорим за мацинства, джебчии и други подобни на тях общества
Не знам защо си решил, че някой се оплаква от тия 5 лева вход.Предполагам на никой не са му проблем да ги даде за вход.
Въпросът е, че никъде не е споменато за този вход(което мен ме подразни адски много, защото съм почти сигурен, че е направено нарочно).
Момчета хубаво са се бръкнали с толкова пари, похвално е.Но като ще се бъркаш с толкова пари, трябва и да имаш хубава организация.
Дори и на плаката не виждам да пише за въпросната такса вход.
Не знам що си се наежил така, като знаеш, че получаваш безплатна реклама, и би следвало да си доволен от това вместо да се караш тука на хората
npachovski написа::047: Вие ма па пребихте с тиа 5 лева не е истина, че го направихте на въпрос даже
Никой не прави въпрос 5те лева брат ми.Не сма та прибили
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
alex_matrix написа:всяко нещо се заплаща - ходиш на кино вадиш 8 лв, купуваш си кола 2л вадиш 2 лв
отиваш на дрифт шоу в което момчета от цялата страна са извадили стотици левове, за да покарат 10-15 обиколки и да ви направят шоу цели 4 часа, а българина пак мрънка за "огромната" сума от 5лв - смешно, трагично и жалко е
мога да ти направя една сметка, че грубо тези 24 момчета общо са дали над 4000лв за да дойдат и да направят шоуто, на фона на кирливете 5 лева дето ви се свидят е колосална сума - така че не виждам от какво се оплаквате
Основната идея да има вход, е че писатата има определен капацитет и практиката показва, че "входа=5лв" премахва вероятноста, цигани и паплач да стоят и да се бутат във вас със желанието си видят и те шоу
направят ли достъпа безплатен до нещо хубаво - става анархия
българина няма самоконтрол, да не говорим за мацинства, джебчии и други подобни на тях общества
Що изопачаваш нещата, никой не му е за 5те лв, просто е редно да се споменава предварително, защото като надъхаш 20 човека, които нямат по принцип особен интерес и после има кажеш 5лв, накрая се чувстваш тъпо, е тва е, тези всички по 5лв не могат да покрият консумативите и на една кола наистина, но въпросът е принципен, недей говори на кой колко му се е свидило.
Иначе поздравления за организацията!
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ДАНЧО написа:Никой ли не е снимал ? Да видим е ние провинциалистите![]()
Аз имам малко снимки но съм убеден, че колегите и колежките които бяха там ще пуснат много по добри снимки от моя телефон.
Беше забавно но не можах да изкарам до края

На детето му направих веднага промивка на носа но за моя радост от неговото носленце не излязоха много боклуци.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rosen79 написа:Не беше лошо колеги,но пистата е доста малка за такива мероприятия.Само не можах да видя Митко Дунев, но нищо.
Кой е Митко Дунев?
Братята са Тодор и Румен, а баща им е Бончо.
Мен ме е много яд, че не можах да дойда, но пък за сметка на това си направихме днес страхотно каране с моторите из гората

Клипчетата са много яки!
Последна промяна от ACCELERATOR на Съб 15 ное 2008 21:22, променено общо 1 път.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
ACCELERATOR написа:rosen79 написа:Не беше лошо колеги,но пистата е доста малка за такива мероприятия.Само не можах да видя Митко Дунев, но нищо.
Кой е Митко Дунев?
Братята са Тодор и Румен, а баща им е Бончо.
Мен ме е много яд, че не можах да дойда, но пък за сметка на това си направихме днес страхотно каране с моторите из гората
Така де Тошко моя е грешката все се бъркам,че е Митко.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”