проблем понякога падат оборотите и колата гасне
- jimy85
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
проблем понякога падат оборотите и колата гасне
става въпрос за поло 1.4 16в 1997 година.когато карам и изкюча от скорост обиротите падат и понякога гасне не е винаги и като се опитам да запаля след това пали веднага.много е неприятно когато купих колата го правеше пак но бях на комп. диагностика изчистиха комп. и колата се оправи.но тези два дни пак се започна.трябва ли пак да се ходи на диагностика или проблема е другаде?
- Tatrata
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: ABF
99% съм сигурен, че е дроселовата клапа. Имах го и аз същия проблем, но след почистване изчезна (на същата кола). Има една темичка как точно се почиства, намери я, прочети я и действай. Успех !
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... E%F1%E5%EB -ето и темичката
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... E%F1%E5%EB -ето и темичката
Последна промяна от Tatrata на Съб 15 ное 2008 17:27, променено общо 1 път.
- request
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За съжаление
Здравейте колеги,
имах същия проблем лятото, и за съжаление това с чистенето стана само на два пъти...след това мотора държеше между 1600 и 2200 оборота и.....нова дроселова клапа срещу 500 лв от Ауто плюс.
дано минете само с почистване....
имах същия проблем лятото, и за съжаление това с чистенето стана само на два пъти...след това мотора държеше между 1600 и 2200 оборота и.....нова дроселова клапа срещу 500 лв от Ауто плюс.
дано минете само с почистване....
-
craghackBG
- Автомобил:
- Двигател:
- McLarena1976
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз съм със такъв проблем на поло АЕР мотор 999 куб.
Вчера сложих добавка в бензина на СОНАКС за почистване на инжекциона и каквото се сетите в мотора и за втори ден каране в градът за сега се нормализираха оборотите и колата ми не се мъчи да загасне и да ми играят оборотите при мен са ниски.
След цялата процедура в един резервоар цялото шише 250мл.
Като го свърша ще пиша за впечатления. пише на 5000 км. един път да се слага.
Вчера сложих добавка в бензина на СОНАКС за почистване на инжекциона и каквото се сетите в мотора и за втори ден каране в градът за сега се нормализираха оборотите и колата ми не се мъчи да загасне и да ми играят оборотите при мен са ниски.
След цялата процедура в един резервоар цялото шише 250мл.
Като го свърша ще пиша за впечатления. пише на 5000 км. един път да се слага.
- Stefo`o
- Автомобил:
- Двигател:
:)
Здравйте колеги същия проблем и при мен... поло 1.4мпи от 2000г с газон инжекцойн... на няколко пъти вече изчистих дроселовата клапа и пак гасне на поразия... майстора ня които я водих каза че в жиците за 2рата и 3тата са с различни напрежения и ме посъветва да ги сменя всичките каккто и да да сменя гумичките на дроселовата клапа или нещо такова беше около това, за да не ми хвърля масло и да зацапва.... пък в същото време друг майстор ми каза че това зацапване не дроселовата клапа било нормално за нашите колици.... дайте някакъв съвет , че вече не издържам.... никакво удоволствие от шофирането пък и все съм на тръни дали няма да изгасне в завой и т.н играем се като котка и мишка.
Мерси предварително.
Мерси предварително.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”