Идеята е следната скапа се виндолса и го преинсталирах, сичко точно програми драйвери и тн. Работи перфектно сичко точно и в един момент го рестартирам, и след това неиска да тръгне в сми излиза до деск топа и забива давам на експлорера енд таск и се кува как ми зареждат скайп и там една торба с програми. И до там ни на горе ни на доле. Така обаче минавам през сейф моуд прававтори акаунт и сичко е 6 идвата акаунта заработват без грешка и никаква идея защо така става няма идея искам да си имам 1 акаунт и да си ми работи компа нормално.
П.С. Нямам идея обаче и защо само корел дрола не ми тръгва от сички програми

XP некви странни неща
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
Tinko написа:Явно си качил новия уиндолс върху стария. Ако нямаш нищо важно на диск ц просто го форматирай. Ако си го правил и това може да не е софтуерен проблем... Провери си видео картата сложи и по-нови драйвъри...
ми така както си е компа работи с тоя прозорец от 1 година и с тея драйвери нема гешка и изведнъж се прееба сичко иначе е на 7 формата от вчера
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
CCCP_FAN написа:Tinko написа:Явно си качил новия уиндолс върху стария. Ако нямаш нищо важно на диск ц просто го форматирай. Ако си го правил и това може да не е софтуерен проблем... Провери си видео картата сложи и по-нови драйвъри...
ми така както си е компа работи с тоя прозорец от 1 година и с тея драйвери нема гешка и изведнъж се прееба сичко иначе е на 7 формата от вчера
Ако е работело преди това и си сигурен, че преди да инсталираш уиндолс на дадения диск го форматираш значи не от тях. Това с вируса също ме съмнява.... но не е изключено да го има някаде из харда...... Пробвай като дефаутнещ биоса.....

- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
Tinko написа:CCCP_FAN написа:Tinko написа:Явно си качил новия уиндолс върху стария. Ако нямаш нищо важно на диск ц просто го форматирай. Ако си го правил и това може да не е софтуерен проблем... Провери си видео картата сложи и по-нови драйвъри...
Ако е работело преди това и си сигурен, че преди да инсталираш уиндолс на дадения диск го форматираш значи не от тях. Това с вируса също ме съмнява.... но не е изключено да го има някаде из харда...... Пробвай като дефаутнещ биоса.....
това с биоса идея си нямам как се прави
Върни се в “ОФФ-Топик - други”