българските филми днешно време

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

българските филми днешно време

Мнениеот mk2_Golf83 » Съб 15 ное 2008 21:27

искам да обсъдим тази тема ако администраторите не сметнат темата за коша.
моето мнение че старите филми като войната на таралежите , с деца на море, окестар без име . и др от това време филми са много добри, днешните филми като забранена любов и др по-скорощните , то не изглежда като филм , слаби актиори ли са или начина по който снимат не е на ниво ли ? някак си не са като предишните филми и не ми харесват , се едно не гледам филм много са искуствени . вашето мнение какво е ?

Последна промяна от mk2_Golf83 на Съб 15 ное 2008 21:32, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Съб 15 ное 2008 21:28

аз също съм на мнението че "тогавашните" филми нямат нищо общо с сегашните :climb :climb

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Съб 15 ное 2008 21:31

Значи по темата, така е днешните филми за нищо не стават(поне според мен),но колега ще си позволя да те коригирам с едно заглавие:
Не е На море с деца,а е С деца на море. :D

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Съб 15 ное 2008 21:34

готово :) старите филми българските са мн велики , мн ми харесват като актиори и сценари интересни са , готини и се едно не ги синмат , даже децата дето играят в тези филми са мн добри актиори мн готино играят ролите си и някак си се едно не ги снимат държат се се едно не ги снима камера а се едно са навънка и ги гледаш ти

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Съб 15 ное 2008 21:35

Театрите и те са слаби (повечето). Актьорите са едни такива...бездарни.
Няма как да има и хубаво кино.

А едновремешните филми заслужават и по няколко пъти гледане...

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Съб 15 ное 2008 21:37

stanko_g написа:аз също съм на мнението че "тогавашните" филми нямат нищо общо с сегашните :climb :climb

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Съб 15 ное 2008 21:38

Е тая глупост „забранена любов“ си е жалък опит за продуциране на сапунка... Не знам защо изобщо я дават в най-гледаното време :roll:
От известно време НОВА Тв изцяло се пренасочи към задоволяване на интересите на .. хм.. как да се изразя - сигурно някой ще се обиди, но ще го кажа - простолюдието. Предавания като Биг Брадър, гореспоменатия „филм“, онова предаване с процентите (всичко по 10) и т.н. и т.н. :screwy
Иначе има и хубави съвременни бг филми, например в момента се сещам за „Шивачки“.
Преди просто се правеха повече филми. И преди имаше доста тъпотии. Сега филми се правят веднъж годишно, а продуцентите предпочитат да продуцират глупави ТВ игри, вместо българското кино. За съжаление.

За театрите обаче изобщо не съм съгласен - в момента имаме много добри актьори (да не споменавам имена - много са), и ми е кеф да ходя на театър.

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Съб 15 ное 2008 21:41

Някога едни хора са набутвали много пари във филми,театри и какво ли не за да хвърлят прах в очите на хората. А сега без кинти как очаквате да се направи филм.

п.п Иначе старите филми и актьори са страшни,но много се дразня,че почти във всички някакви се клецат в сеното по вълнени чорапи или пък има страхотна сцена как някой пикае.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Съб 15 ное 2008 21:52

я ако ти е скука в лондон, намери си някаква занимавка, различна от флудене на автофорум с безсмислени теми.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”