Imobilayzer Activated - пише ми го на борда - какво ще рече?
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Imobilayzer Activated - пише ми го на борда - какво ще рече?
Колеги няколко пъти при стартиране на двигателя на борда ми изписва Imobilayzer Activated след което двигателя гасне .. какво е това някой знае ли ?
- EXPLOSIVE
- Автомобил:
- Двигател:
kok12 написа:Не е от чипа в ключа колега.
Трябва да имаш един 4-ри цифрен код,който само той ще ти разкодира (прочете)правилно електрониката и тогава ще си я палиш без грижи. Това е направено при кражба евентуално,аз лично съм така.
Не го ли знаеш,
Явно не си прочел поста ми до край

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами това с този имобилайзер ми го направи 3 пъти, като и аз си мислих че може да не съм отворил ключа до край, но всичко си беше наред. Сега като всичко си е наред т.е. не го е изписвало това съобщение скоро, дали има от какво да се притеснявам и другия ми въпрос е дали на диагностика ще излезе защо се е активирал имобилайзера... ?
- soto73
- Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
- Двигател: CRLB 2015
- Контакти:
Re: Imobilayzer Activated - пише ми го на борда - какво ще рече?
Виждам,че темата е отдавна и искам да питам има ли някакво развитие.На мен ми го прави същия проблем.Отначало ми излизаше само същия надпис,но днес за първи път ми изгасна колата на два пъти.Единия път като спрях да взема жената от работа я изгасих за няма и 5 минути.Като понечих да я запаля ми изгасна след 1 секунда.Остана да мига индикацията за имобилайзера.Извадих и вкарах ключа завъртях и си запали без проблем и индикацията не мигаше.После ми го направи на бензиностанцията след като заредих.Съпругата ми ми спомена,че и на нея се е случило преди няколко дни.Но тя си има собствен ключ за колата и това ме води на мисълта,че не е от ключа.Разгледах почти всичи подобни теми,но не намерих ясен отговор.Някой ако има идея да казва.Става въпрос за същия автомобил Passat 3BG.А ако колегата longora си е оправил проблема да каже в какво се е състоял.А после
Поздрави!

Поздрави!
И аз имах подобен проблем ,оказа се някакво спукано реленце -30лв,Само не започваи веднага да сменяш чипове щото става дебела работа
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега soto73 при мен както се появи 2 път изневиделица, така и спря да го прави тоя проблем .. Не ми е ясно от какво се получава. В компютъра на колата нямаше грешка, което доста ме изненада и така си остана нерешен проблема, но пък изчезна ...