Интересува ме дали става лесно това нещо?Искам да си сложа централно , но да е оригинално от същата марка кола,става дума за Jetta , та намерил съм си кола"донор",но ме интересува какво точно трябва да се свали освен машинките по вратите?Моята кола няма аларма , това май е важно ?
Мерси предварително !
P.S Интересува ме така също и каква е ориентировъчната цена на всичките чаркове, която е разумно да дам ,става дума за втора употреба ?
А защо държиш да е оригиналното вакумно.?
На мен лично ми се вижда много по-ефективно да сложиш електрическо..
но твое решение....
Ми трябват ти маркучите ако не искаш да се занимаваш после да търсиш, помпата както е написал колегата...
аз сам съм си слагал електрическо, като двете предни машинки са управляващи и с тях пак си се отключват всичките врати. Не виждам защо трябва да търсиш вакуумно като тея електрическите се продават за по без пари, имат си модулче и евентуално и към алармата се връзва. Единствения проблем който срещнах е при нагаждането на машинките в самите врати, защото не всеки път палчето се прибираше или изкачаше, обаче с донагаждане става
И каква е цената на такъв комплект читави машинки и по какво да ги позная все пак , стават ли за всякакви модели коли има ли значение вратата с малкия или целия джам е ?
аз си ги взех от илиенци 40лв комплекта-всеки каза 4е са боклуци-ама 5година ве4е нямам проблеми-а по въпроса за багажника-ве4е и такова машинки има ама са 30лв а пък и аз ве4е си свикнах:)-едно време като си ги купих-един алармаджия ми искше 80лв да ми ги сложи и му казах да си е..................... и за един ден си ги сложих-стават на местата предвидени за оригиналните-само лост4ета4а си прави6