Махнах поплавака в бутилката!!!-НЕ ПРАВЕТЕ ТАКА!
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Махнах поплавака в бутилката!!!-НЕ ПРАВЕТЕ ТАКА!
Здравейте колеги. На бутилката ми пише 60 kg. 48 ltr. и береше 50тина литра някаде. Махнах й поплавака които седеше се на максимума заради говорителите на кората и сега сабра 60 литра. По радостен не мога да бъда!!!
mod edit: L&R
mod edit: L&R
Последна промяна от alex_zazy на Нед 16 ное 2008 16:13, променено общо 1 път.
- zwjar_na_putq
- Автомобил:
- Двигател:
- zwjar_na_putq
- Автомобил:
- Двигател:
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- zwjar_na_putq
- Автомобил:
- Двигател:
- zwjar_na_putq
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
alex_zazy, грешно мислиш, че като си изкараш поплавъка, който е с физически размери на кибритена кутийка си успял да освободиш място за 10-11 литра газ??? Това е така по друга причина.
И аз карам без поплавък, защото бутилката ми е 36 литра и ако трябва да я пълня до 80% процента, то не остава почти нищо. Само внимавай да не правиш номера - Утре ще пътувам рано и ще си заредя бутилката сега, че утре да ми е готова.
Друго - Все някога ще ти се наложи да дадеш колата на някой (приятел, роднина). Той няма да знае за този тарикатски номер (без поплавък) и ще я зареди догоре. Ще паркира някъде на припек, ще отиде да пие кафе и т.н. и т.н. ...нали си гледал файнъл дестинейшън? Те тия работи и на живо стават, не само във филмите.
И аз карам без поплавък, защото бутилката ми е 36 литра и ако трябва да я пълня до 80% процента, то не остава почти нищо. Само внимавай да не правиш номера - Утре ще пътувам рано и ще си заредя бутилката сега, че утре да ми е готова.

Друго - Все някога ще ти се наложи да дадеш колата на някой (приятел, роднина). Той няма да знае за този тарикатски номер (без поплавък) и ще я зареди догоре. Ще паркира някъде на припек, ще отиде да пие кафе и т.н. и т.н. ...нали си гледал файнъл дестинейшън? Те тия работи и на живо стават, не само във филмите.

Върни се в “Автогазови уредби”