Компресор с ГИ???

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Компресор с ГИ???

Мнениеот propparo » Нед 16 ное 2008 16:49

Първо въобще не искам да благодаря на модераторчето,което ми заключи темата в раздел Оффтопик--мисля бях изразил добре молбата си,но както и да е,да е жив и здрав.
Интересува ме въможно ли е монтирането на ГИ на автомобил с компресор /не говоря за Г60,а по принцип/.
Какви минуси евентуално могат да се очакват,налага ли се промяна в облужването на колата при по-друг пробег километри и т.н.....
ДА,ползвал съм търсачката,но не ми даде задоволителни отговори,освен това нямам и кирилица на клавиатурата и не мога да я ползвам при търсенето.

Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moimoimoi » Нед 16 ное 2008 17:47

възможно е , има г60 с газови уредби
лично аз доскоро имах кола с 2.0 турбо двигател с монтиран газов инжекцион
пп: на коли с принудително пълнене/с компресор или с турбо/ може да се монтира газов инжекцион
и въздушния филтър трябва да се сменя по често

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Нед 16 ное 2008 18:31

Няма проблем - както стават турбо коли, така стават и такива със суперчарджър.
Разлика в обслужването - надали, дори пробега между смяната на маслото може да се увеличи с 1000-2000 км, тъй като газта не отделя толкова нагар в маслото :)

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Нед 16 ное 2008 19:24

аз съм модераторчето.
не мислиш ли че си нагъл?
с какво си различен от всички други че твоята тема да седи където ти прецениш, вместо където й е мястото?
седейки там, където има повече хора, какво ще получиш? отговори или празни приказки?
организацията на тоя форум и поддържането му подреден е за тебе какво? ненужно отчитане на дейност от страна на модераторчетата?
правилата не са писани за тебе? че си позволяваш да благодариш за действията на някой, които, освен всичко, напълно съзнаваш (все се надявам...) че са правилни?
леееко наглееш...
за целта мисля тази да я заключа... :evil:

Върни се в “Автогазови уредби”