Първо въобще не искам да благодаря на модераторчето,което ми заключи темата в раздел Оффтопик--мисля бях изразил добре молбата си,но както и да е,да е жив и здрав.
Интересува ме въможно ли е монтирането на ГИ на автомобил с компресор /не говоря за Г60,а по принцип/.
Какви минуси евентуално могат да се очакват,налага ли се промяна в облужването на колата при по-друг пробег километри и т.н.....
ДА,ползвал съм търсачката,но не ми даде задоволителни отговори,освен това нямам и кирилица на клавиатурата и не мога да я ползвам при търсенето.
Компресор с ГИ???
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
аз съм модераторчето.
не мислиш ли че си нагъл?
с какво си различен от всички други че твоята тема да седи където ти прецениш, вместо където й е мястото?
седейки там, където има повече хора, какво ще получиш? отговори или празни приказки?
организацията на тоя форум и поддържането му подреден е за тебе какво? ненужно отчитане на дейност от страна на модераторчетата?
правилата не са писани за тебе? че си позволяваш да благодариш за действията на някой, които, освен всичко, напълно съзнаваш (все се надявам...) че са правилни?
леееко наглееш...
за целта мисля тази да я заключа...
не мислиш ли че си нагъл?
с какво си различен от всички други че твоята тема да седи където ти прецениш, вместо където й е мястото?
седейки там, където има повече хора, какво ще получиш? отговори или празни приказки?
организацията на тоя форум и поддържането му подреден е за тебе какво? ненужно отчитане на дейност от страна на модераторчетата?
правилата не са писани за тебе? че си позволяваш да благодариш за действията на някой, които, освен всичко, напълно съзнаваш (все се надявам...) че са правилни?
леееко наглееш...
за целта мисля тази да я заключа...

Върни се в “Автогазови уредби”