Web Cam Genius

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
ivsnara
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: Дизел

Web Cam Genius

Мнениеот ivsnara » Нед 16 ное 2008 22:22

Колеги купих си камерка за Компа но имам ч проблем незнам дали е нормално или може да се оправи пробвах с какви ли не настроики на камерата та като си вкл камерата се виждам много кристално и хубаво интернета ми е барз и отсреща също ме виждат хубаво проблемът е че когато се мърдам се получава като забавяне някакви секунди много гадно се едно са замазваш като се мардаш барзо нормално ли е това и ако не как се оправя камерката струва около 30 лв зел сам си я от Технополис Genius е марката ......

Потребителски аватар
Rad3v
Автомобил: Vw Golf 4 TDI
Двигател: ARL 2000g
Контакти:

Мнениеот Rad3v » Нед 16 ное 2008 22:24

Нормално е като се мърдаш бързо да се размазва, а опраи резолюцията поразбарникай се из настройките и я пригоди както ти сам я искаш ;)

Потребителски аватар
ivsnara
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: Дизел

Мнениеот ivsnara » Нед 16 ное 2008 22:31

Rad3v написа:Нормално е като се мърдаш бързо да се размазва, а опраи резолюцията поразбарникай се из настройките и я пригоди както ти сам я искаш ;)

Ами това се опитах да направя но няма никакъв ефект качеството е кристално а иначе е забавено виждал сам камери и знам че нее нормално така да е забавено!!!

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пон 17 ное 2008 0:22

В случай, че си си взел камера м/у 20 и 50 лв въобще не се очудвай от подобен ефект. Хубавите камери са скъпи а малко от ниския клас снимат добре :)

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”