Къде продават качествени вериги в София ?
Потърсих в търсачката и там прочетох че добри са Konig или Pewag.
Благодаря на всички помогнали.

Winner25 написа:тръба написа:Вериги се слагат само на стари гуми.Имай го предвид.
И аз така знам, но сериозни ли ще са пораженията върху новите ако е за малко?
DimitarBT написа:а тези вериги дето ги продават по бензиностанции??макар че вчера си купих 4 чисто нови фулди.ама някак си ми се иска да имам и вериги
Не вярвам по пътя София-Варна да имаш нужда от вериги!Dead man написа:Колеги,имам нужда от помощ при избора на вериги за сняг.Ще пътувам към Варна на 19 декември и имам представа какъв е пътя до там.
Къде продават качествени вериги в София ?
Потърсих в търсачката и там прочетох че добри са Konig или Pewag.
Благодаря на всички помогнали.
snupeca написа:DimitarBT написа:а тези вериги дето ги продават по бензиностанции??макар че вчера си купих 4 чисто нови фулди.ама някак си ми се иска да имам и вериги
По бензиностанциите са ментаци (поне тия дето са от 30-40лв) казвам ти го от личен опитВече 3 пъти съм взимал и даже в сняг се късат - да не говорим да стъпи на асфалт
Всичко е и до късмет, разбира се
Ако караш само върху сняг бива, но стъпиш ли на твърдо, т.е. да има изчистено-The Red Guy написа:Winner25 написа:тръба написа:Вериги се слагат само на стари гуми.Имай го предвид.
И аз така знам, но сериозни ли ще са пораженията върху новите ако е за малко?
Аз това за сефте го чувам и ще ми интересно колега да обясни защо е така...... Миналата година на 3 януари в Русе беше бедствие и до Румъния ходих 2 пъти само с вериги на новите си гуми Вредещайн, нищо не им стана, оня ден минаха през баланс и са на хлОпела пак, имат 6 мм грайфер, нямат нищо изкривено....... Мерси предварително за инфото!
А вериги зимата е добре да имаш - нищо не се знае...... Кьониг - много добра верига, около 170 кинтака комплекта..... Зависи от размера.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта