Нед Авг 30, 2009 11:05 am
Ъп...
след поредната кражба на залепена със силиконец емблема съм решил да я забуча новата със самонарезни....някакви съвети как да обработя боята предварително да не ръждяса?
Нед Авг 30, 2009 11:05 am
Вчера през деня кварталните наркоманчета са ми тайфирали емблемката. Тъй като е страшна паплач наоколо нямам намерение да купувам нова и да ги храня пак. Някой да има няква идея да не седи все пак тази дупка отзад?
Хитрост За Задната Емблема На Голф 4?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Хитрост За Задната Емблема На Голф 4?
Последна промяна от chefito на Нед 30 авг 2009 10:06, променено общо 2 пъти.
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
То освен пак емблема...незнам, но пък може да сложиш някаква готина...най-хубавата е VW, ама като искаш да е различно може това: http://www.bta.bg/site/parallels/2007/4 ... e/20-9.jpg
пп: незнам от къде може да намериш такава
пп2: за мен най-хубавата емблема е VW, но на син фон, като на новите битълчета...е много е красива!
пп: незнам от къде може да намериш такава

пп2: за мен най-хубавата емблема е VW, но на син фон, като на новите битълчета...е много е красива!
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Чефи, хитро решение е да залепиш фолио с цвета на колата на мястото на емблемата. Виж в гаража ми моите джанти. Те са от Ауди и са така направени. Мога да ти кажа, че само при заглеждане се установява разликата. А фолиото е на тях повече от 2 години (не зная колко точно). Хитро, лесно, евтино и бързо!.

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
anger написа:Чефи, хитро решение е да залепиш фолио с цвета на колата на мястото на емблемата. Виж в гаража ми моите джанти. Те са от Ауди и са така направени. Мога да ти кажа, че само при заглеждане се установява разликата. А фолиото е на тях повече от 2 години (не зная колко точно). Хитро, лесно, евтино и бързо!.
това за сега ми харесва....чудя се фолиото дали да не му напечатам отгоре емблемата на VW

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”