Конкретния случай е кофти, защото явно се е получило възползване от неприятната ситуацията с колегата, който е бил притеснен и не е очаквал да му се случи такова дране. За друг път вече ще е подготвен.
Но не мога да си изкривя душата и да сложа под общ знаменател "корумпирани", "изедници" и др. всички работещи в системата на КАТ.
С риск малко да се отнеса от главната фабула на темата ще опиша две мои случки на магистрала.
Веднъж ми се спука гума, пребирайки се към София,

заради една хубава дупка в настилката(и за зла участ не бях взел резервната) на магистралата - ок 25 км. преди Богров, но когато пътният патрул на КАТ дойде само ме предупредиха да отбия максимално в дясно, да не изключвам аварийните светлини и любезно казаха по възможност да не се мотаем около колата от страната на движението. Та тогава чаках един мой приятел да ми донесе гума над 30-тина мин. на магистралата и никой не се и опитвал да ми натрапва пътна или подобна помощ.
Случи ми се е да сляза, за да изпусна "бойлера"

близо след един от тунелите преди София по магистрала "Хемус" и пак дойде пътен патрул, но полицаите искаха да разберат дали сме добре, автомобила ми наред ли е и като си пожелахме всичко хубаво си заминаха.