темата незнам дали е за тук ...
в кой сервиз могат да ми регулират фаровете ?
реглаж фарове
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
stenly_m написа:Фолксваген...за софийските цени не знам но в бургас е 10-12 лв реглажа на фаровете, мисля, че в софия няма да е по-различно

Аз отидох да ми правят реглаж,накрая си го направих сам.Дадох 1 лв. че съм им ползвал уреда.Няма кой знае какво сложно .Баси 10 и нагоре пари.

- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
И аз моя сам си го напраих с ключ 10 и малко изцапани ръце...ама човека пита къде и колко и понеже се бях загледал в брошурата на услугите които предлагат докато чаках да ми сменят накладките, че затова го ориентирам...нали знаеш не всеки има желание да се цапа, не всеки смята че ще се справи, а и има хора които не са им проблем да дадат 10 лв да им регулират фаровете...така че смятам,че коментара ти е безмислен и не помагаш на колегата с нищо...
- valdesbg
- Автомобил:
- Двигател:
Има тема по въпроса .
Имаше и схеми и чертежи ...
Пиша само за да адмирирам желанието на колегата да НЕ заслепява насреща каращите автомобилисти !
Инак - ДА , можеш и сам .... и да споменават роднините ти от обратния пол ... и защо ли си има уреди за целта ???
6лв. струва в Младост3/СБА , в Дружбенския цената била 5лв.
За да се спестят 5-6лв. се тормозят и водач и насрещни , не дай боже - непоправимото .
Имаше и схеми и чертежи ...
Пиша само за да адмирирам желанието на колегата да НЕ заслепява насреща каращите автомобилисти !
Инак - ДА , можеш и сам .... и да споменават роднините ти от обратния пол ... и защо ли си има уреди за целта ???
6лв. струва в Младост3/СБА , в Дружбенския цената била 5лв.
За да се спестят 5-6лв. се тормозят и водач и насрещни , не дай боже - непоправимото .
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
на кой да помагам бре
на мен ръцете не са ми в
Реглажа си го направиш под зоркия поглед на човека който се занимава с това и на неговата лупа ,която е за регулиране на фаровете.Инструмента(отверката ) си беше моя
. Останалото беше да си гледам графиките на лупата
Резулата е ,че дадох само 1 лв. за ползване на лупата

на мен ръцете не са ми в

Реглажа си го направиш под зоркия поглед на човека който се занимава с това и на неговата лупа ,която е за регулиране на фаровете.Инструмента(отверката ) си беше моя

Резулата е ,че дадох само 1 лв. за ползване на лупата
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
stenly_m написа:Еми ще помогнеш примерно като кажеш отидох в сервиз "еди си кой" който се намира "еди си къде" и под зоркия поглед на "еди си кой" с/у скромната сума от 1 лв си направих реглажа...темата на колегата е "къде да си регулирам фаровете"...ето така би помогнал...не се заяждам!
ех да му се невиди
съвсем скоро имаше същата тема
аз като ходил и ползвал услугите на СБА - Горубляне - го препоръчвам
услугата струва 5 (пет) лв.
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
One написа:stenly_m написа:Еми ще помогнеш примерно като кажеш отидох в сервиз "еди си кой" който се намира "еди си къде" и под зоркия поглед на "еди си кой" с/у скромната сума от 1 лв си направих реглажа...темата на колегата е "къде да си регулирам фаровете"...ето така би помогнал...не се заяждам!
ех да му се невиди
съвсем скоро имаше същата тема
аз като ходил и ползвал услугите на СБА - Горубляне - го препоръчвам
услугата струва 5 (пет) лв.
Аз се възползвах и също доволен

- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Абе в центровете на СБА реглажа е безплатен бе, кви пари сте давали?
За справка - СБА до КАТ Сливен и СБА Нова Загора пари не са ми искали, изпращаме се по живо по здраво. Даже и по телевизията май го бях чул, че напомниха на водачите да минат на реглаж на светлините поради ръста на ПТП-тата и че това се извършва безплатно в СБА в цялата страна.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”