Не можах да откъсна поглед от него, страхотно е......
А за двигателя и аз подкрепям 2.0TDI или 2.0TSI.
Sir T написа:съгласен съм и с теб относно интериора - G6 наистина е барнат чудно. Няма грам евтиния вътре! За съжаление трябва да има баланс - стршен екстериор с леко смотан интериор vs трагичен екстериор с чудесен интериор = Scirocco vs G6
пс. скоро щяло да има тест и в една наша/британска медия
Tyan написа:сърцето ми е разбито .....1.4 160 коне .....това не са коне това са некви рехави понита от Мозамбик .....ужасен ужас ...не че е бавна върви си колата ама никаква тръпка .... грам...... някакво вяло постоянно торг на всички предавки....абе зле ...ужасен ужас ...разочарован съм много .... иначе спира и се държи приятно на пътя......... с КР Сироко какъв ластик ще отнесе тая кола не е истина ...... язък за спортните корени .....
PcMan написа:
Излиза, че с тази тежест на колата само 200те коня на 2.0tsi, при това с dsg ще са единствения вариант ако човек желае не само готина лъскава кола, а и тръпка(който изисква не малко надбавка в левовете..)
Kingpin написа:PcMan написа:
Излиза, че с тази тежест на колата само 200те коня на 2.0tsi, при това с dsg ще са единствения вариант ако човек желае не само готина лъскава кола, а и тръпка(който изисква не малко надбавка в левовете..)
DSG е за пенсионери. Тръпката идва с ръчната скоростна кутия. Моето Scirocco ще е задължително с ръчна![]()
Да не говориме, че т'ва DSG е близо 5 бона
За тия пари му слагам яките 17ки OZ Superleggera с гадните Toyo Proxes R888 и някво много гадно откачване и ебал съм ти мързеливото DSG, дето те е страх да му туриш 5 коня отгоре да не се разглоби....
Па да видим кой ше слезе по-ухилен после
![]()
![]()
Върни се в “Scirocco & Corrado”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта