Газови аморт. отпред?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
kusho
Автомобил:
Двигател:

Газови аморт. отпред?

Мнениеот kusho » Нед 16 ное 2008 23:52

Колеги ползвах търсачката, но ми трябва мнение на патили:

Как ви се измени поведението на предницата при смяната от маслени на газови? Интересуват ме вибрациите.

Питам, що то съм в шах и с без това твърдата возия, а всеки ми говори да слагам газови

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 17 ное 2008 0:44

Незнам, но мен ме съветват да си ползам маслени, като ми обясняват, че просто газовите амортеьори и нашите пътни условия, взаимно се изключват. Возели по-твърдо на лоши пътища и се износвали по-бързо, поне така ми казват.

На 2-като си бях сложил маслени Закс. Бях сложил газови Монро на старото ми 190D, разлика невидях особенно голяма, освен в цената. Незнам дали са по-добри, но на старото ми Ауди сложих маслени Закс. Един ден когато Голфи стане за амортесьори, ще си сложа пак маслени.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пон 17 ное 2008 11:23

Аааа тук всички са състезатели и други освен газови не признават,маслените били само за пенсионери понеже с тях не могат да влизат в завоите с 200 :lol:

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Пон 17 ное 2008 17:42

Твърдата возия зависи и от джанти, гуми, пружини не само от това дали са ти маслени или газови амортесьорите. Аз на 2ойката като и сложих газови амортесьори и наистина завоси малко по- твърдо но малко! Като сложих гуми 195/50/15 и джанти 15" и останах без зъби. Иначе определено е по- стабилна предницата.

Потребителски аватар
kusho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kusho » Пон 17 ное 2008 17:56

Сложих газов двутръбен, който има и масло. Резултатът е много добра стабилност на завои + нормално поведение по дупки /не е лагерна количка/.
Марката е Делфи de Carbon Comfort, ако не пиша в темата следващите 2г. значи са стока :D

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”