Колеги ползвах търсачката, но ми трябва мнение на патили:
Как ви се измени поведението на предницата при смяната от маслени на газови? Интересуват ме вибрациите.
Питам, що то съм в шах и с без това твърдата возия, а всеки ми говори да слагам газови
Газови аморт. отпред?
Незнам, но мен ме съветват да си ползам маслени, като ми обясняват, че просто газовите амортеьори и нашите пътни условия, взаимно се изключват. Возели по-твърдо на лоши пътища и се износвали по-бързо, поне така ми казват.
На 2-като си бях сложил маслени Закс. Бях сложил газови Монро на старото ми 190D, разлика невидях особенно голяма, освен в цената. Незнам дали са по-добри, но на старото ми Ауди сложих маслени Закс. Един ден когато Голфи стане за амортесьори, ще си сложа пак маслени.
На 2-като си бях сложил маслени Закс. Бях сложил газови Монро на старото ми 190D, разлика невидях особенно голяма, освен в цената. Незнам дали са по-добри, но на старото ми Ауди сложих маслени Закс. Един ден когато Голфи стане за амортесьори, ще си сложа пак маслени.
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Твърдата возия зависи и от джанти, гуми, пружини не само от това дали са ти маслени или газови амортесьорите. Аз на 2ойката като и сложих газови амортесьори и наистина завоси малко по- твърдо но малко! Като сложих гуми 195/50/15 и джанти 15" и останах без зъби. Иначе определено е по- стабилна предницата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”