поло 1,4 16в
- m15hO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре бе смотан ти не можа ли да ме попиташ през 2 къщи сме аз карам такова Поло прост ли си ми кажи и земи се научи да пишеш неграмотник... Разход ми дава 7-8 извънградско а градско 10 а и сам видя колко върви дърпахме ги малко ми оставаше да те бия
а са ептем не върви
Само не си взимай Поло 4 или голф или нищо
-
polo motorsport
- Автомобил:
- Двигател:
поло 1.4 16в
търси6 ли о6те такова поло.Моето си го продавам
- request
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
поддръжка
ЗДравейте,
да допълня многоуважаемия от мен Весктор/без майтап баце/..
за елементарната поддръжка е така, не са скъпи частите, обаче.....
аз го имам моя дзвер от 2,5 години.Като оставим настрана факта че на 2-ия месец от имането му , гръмна мотора/колата е италианка/ и се изръсих близо 3 бона при Тошко Дунев да ми го направи като хората с части от Германия, да ви споделя някой други по-...скъпи моменти на тема части, които съм сменил:
Бобина - 85 лв.
Читави накладки - Бош - 120лв./досега 3 комплекта за 45000км/
Бензинова помпа - 300лв.
Дросел клапа - 500лв./в Юнитрейд ми искаха 780/
....и сега в момента като гледам ме чака изважадане за АБС, което като гледам какво пишат колегите тук и ми настръхват космите...от 500лв за втора употреба до 5000 за комплект цял блок с помпа.
та така за нашите половери Вескторе .....
да допълня многоуважаемия от мен Весктор/без майтап баце/..
за елементарната поддръжка е така, не са скъпи частите, обаче.....
аз го имам моя дзвер от 2,5 години.Като оставим настрана факта че на 2-ия месец от имането му , гръмна мотора/колата е италианка/ и се изръсих близо 3 бона при Тошко Дунев да ми го направи като хората с части от Германия, да ви споделя някой други по-...скъпи моменти на тема части, които съм сменил:
Бобина - 85 лв.
Читави накладки - Бош - 120лв./досега 3 комплекта за 45000км/
Бензинова помпа - 300лв.
Дросел клапа - 500лв./в Юнитрейд ми искаха 780/
....и сега в момента като гледам ме чака изважадане за АБС, което като гледам какво пишат колегите тук и ми настръхват космите...от 500лв за втора употреба до 5000 за комплект цял блок с помпа.
- nesorab
- Автомобил:
- Двигател:
Re: поддръжка
request написа:....и сега в момента като гледам ме чака изважадане за АБС, което като гледам какво пишат колегите тук и ми настръхват космите...от 500лв за втора употреба до 5000 за комплект цял блок с помпа.![]()
Аз 08.2008г взех АБС-а целия блок за 250лв втора употреба.
Re: поло 1,4 16в
Мойто поло с този двигател AFH под 10л/100км в София не мога да го накарам да харчи 
Re:
kaloqn_bachev написа:Та начи тоя мотор е много здраф , не е некоя бангия шото не с1м много запознат сас това двг ,а и да питам варвежно ли е шото по каталог го дават 10.5 което малко бавно ми се струва или греша
здраФФФ
по дупето за неграмотко тракториста 
Re: поло 1,4 16в
а някой има ли наблюдения за разликата в разхода между двг 1.4 100кс и 75кс - предимно градско ме интересува. В смисъл осезаема ли е разликата, или е под литър... че и аз се чудя между тия два двигателя
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”