За да не пускам 2 теми една в продава и една в купува, ще сложа една тук.
На повечето хора и крадят касетофоните без панелите, та при мен стана обартното.
Поради мързела си не си свалях панела, щот колата пред работа, кой ще пипа под прозорцита на цялата фирма. Да ама не.
Та по същество.
Сега си имам тяло на PIONEER DEH 2920 MP.
Ако някой разполага с подобен панел и му е много любим този касетофон можем да се договорим да му дам тялото.
Ако пък се сети че отдавна си е купил по - хубав и неговия трупа пепел в някой килер моля да заповяда да ми го предложи, за определена сума.
Няма ми CD-то от колата.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Дано си намериш втора употреба,това е алтернативата:
http://www.google.bg/search?hl=bg&lr=la ... er&spell=1
http://www.google.bg/search?hl=bg&lr=la ... er&spell=1
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
groznika написа:Преди години далавераджиите на пазара кирков и по горубляне плащаха на наркоманите по:
15 лв - само за панел
35 лв - само за тяло
60-80 лв - за комплект
Разходи се по горубляне и с повечко късмет можеш да се уредиш дори със собствения си панел.
Това трябва да е било отдавна.
Сега има перфектни ЦД/МП3 за по 90-120 лева - едва ли ще платят на някой наркоман 80 лева за крадено ЦД - за колко ще го продадат после?
Абе някой да знае - има ли съвместимост между панелите на ЦД-та от еднаква марка - в смисъл, може ли панел Пайниър да тръгне на тялото на друг Пайниър - само че различен модел?
Къде точно в Горубляне трябва да отидеш, за да намериш такива ЦД-та?
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
connor cane написа:groznika написа:Преди години далавераджиите на пазара кирков и по горубляне плащаха на наркоманите по:
15 лв - само за панел
35 лв - само за тяло
60-80 лв - за комплект
Разходи се по горубляне и с повечко късмет можеш да се уредиш дори със собствения си панел.
Това трябва да е било отдавна.
Сега има перфектни ЦД/МП3 за по 90-120 лева - едва ли ще платят на някой наркоман 80 лева за крадено ЦД - за колко ще го продадат после?
Абе някой да знае - има ли съвместимост между панелите на ЦД-та от еднаква марка - в смисъл, може ли панел Пайниър да тръгне на тялото на друг Пайниър - само че различен модел?
Къде точно в Горубляне трябва да отидеш, за да намериш такива ЦД-та?
Има определена съвместимост, да, но обикновено има доста бъгове - някой бутон, обозначен за едно, върши работата на друг и Т.Н.

-
- Автомобил: Караше Honda Civic
- Двигател: D14Z4 1998
Ако си готов да се разделиш със 77 лева за нов панел http://www.ljclub.net/ е тука има.
- Bordiur
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jijane написа:Ако си готов да се разделиш със 77 лева за нов панел http://www.ljclub.net/ е тука има.
Мерси за предложението, но предпочитам да се оборудвам с ново СД.
Тия дни ще се поразхода по горубляне.
Re: Няма ми CD-то от колата.
Здравейте колеги,
Бъдете много внимателни ако ви се наложи да паркирате в кв. Лозенец, ул. Добри Войников, в близост до Биологичния факултет на Софийския университет. Не се успокоявайте че през деня няма да ви пипат колата. Наглоста на крадливите "изроди" няма граници. Същото ми сподели и една колежка работеща наблизо в квартала, че и тя била навестена.
На крадеца му "пожелавам" скоро да не може да ходи и пипа нищо!!!
Поздрави
П.П. Бъдете по бдителни когато сте по улиците, защото можете без да искате да забележите някой крадец и да помогнете на колега.
Бъдете много внимателни ако ви се наложи да паркирате в кв. Лозенец, ул. Добри Войников, в близост до Биологичния факултет на Софийския университет. Не се успокоявайте че през деня няма да ви пипат колата. Наглоста на крадливите "изроди" няма граници. Същото ми сподели и една колежка работеща наблизо в квартала, че и тя била навестена.
На крадеца му "пожелавам" скоро да не може да ходи и пипа нищо!!!
Поздрави
П.П. Бъдете по бдителни когато сте по улиците, защото можете без да искате да забележите някой крадец и да помогнете на колега.
- kiiko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Няма ми CD-то от колата.
Днес се разходих до битака в Малашевци ,там продаваха доста панели за касетофони и сд!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”