колеги, как да се добера до там, освен малев не видях никой друг да лети до там, някаква идея с прекачване, ако си струва, защото за 2ма човека на малев е 465 евро тотал отиване и връщане
не ме радва особено, ако имате идеи да летя от някъде другаде?
евтина алтернатива до Будапеща със самолет?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:ее,до виена винаги има много варианти,но отново с автобус ще е в пъти по-ефтино.
Преди 2 седмици един приятел от Унгария/Будапеща, си беше в България, та той направи това което съм написал по-горе.
Самолетния билет му беше 40 евро, той си беше с неговата кола на летището във Виена, но има автобуси и влакове до Унгария.
Дори и малкото повече пари, си струват спестяването на времето изгубено по сръбските магистрали.
- soto73
- Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
- Двигател: CRLB 2015
- Контакти:
Не знам за кои дати търсиш колега
Ако искаш погледни тук http://www.vuelosbaratos.es
Преди седмица взех на майка ми двупосочен билет за да се прибере в отпуска през юли от Мадрид до София само за 43€!Все пак колкото по-рано си поръчваш билета,по-евтино ти излиза!

Ако искаш погледни тук http://www.vuelosbaratos.es
Преди седмица взех на майка ми двупосочен билет за да се прибере в отпуска през юли от Мадрид до София само за 43€!Все пак колкото по-рано си поръчваш билета,по-евтино ти излиза!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Ако билет до Виена и обратно за около 150 евро на човек те устройва виж ТУК
Трябва да гледаш дати на полети (отиване връщане) с най-ниска цена, за да се получи 150 евро.
Трябва да гледаш дати на полети (отиване връщане) с най-ниска цена, за да се получи 150 евро.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Още един глас да се замислиш за собствен транспорт. Разхода на колата си го знаеш колко е, пътни такси : Сърбия - 1100 + 420 + 420 динара - общо към 23-24 евро в едната посока (1 динар е 0.0264 лв - курс от 4 октомври тая година; може и по-изгоден да си намериш). Може да платиш и в евро, но идва малко по-скъпо. Динари със сигурност можеш да намериш в чейнджбюрото на ъгъла на Витошка и Уилям Гладстон. Унгарска винетка - зависи за колко ти трябва - има за 4 дни - 1170 форинта и 10 дни - 2550 форинта (1 форинт е 0.0795 лв.), може да се купи и онлайн от http://ppo.hu - има 100 форинта такса при покупка от сайта, но може и на границата. Не е нужно да се лепи на стъклото унгарската винетка - просто е касова бележка с данните на колата, и няма как да ти кажат "няма" (нищо, че са опитвали, и номера минава). Разстоянието София - Будапеща е около 750 км и се изминава за около 8 часа - все пак е основно магистрала.
Гориво ползвам само дизел, в Сърбия не съм купувал. В Унгария е малко по-скъпо - 308.9 форинта за литър 95, 319.9 форинта за литър дизел, 189 форинта е газта - това са цени от 30 август тази година.
Гориво ползвам само дизел, в Сърбия не съм купувал. В Унгария е малко по-скъпо - 308.9 форинта за литър 95, 319.9 форинта за литър дизел, 189 форинта е газта - това са цени от 30 август тази година.